Skocz do zawartości

[Malowanie] - doradzcie czy dobry projekt

powerrade

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiatam! Mój kellys magic 2009 troszkę mi się znudził z wygladu. Postanowiłem, ze oddam go w tym roku do lakiernika i zmienie mu IMAGE ;P Chce go z ciemnego koloru przemalować na biało. Bardzo mi sie podobają ostatnio białe rowery. Nie wiem czy dobrze bedzie wygladało pomalowanie amortyzatora czy zostawic czarny?? Doradzcie mi... zamieszczam projekt naklejek na bialym tle. Ja myślę, ze jednak zostawie amor czarny, bo wydaje mi się ze bedzie za biało..

Wrzucam projekt na naklejke na rame i amor. (naklejka na amor będzie troche zmieniona kolorystyczne bo amor jednak zostaje czarny;))

post-136008-0-02869900-1297033787_thumb.jpg

post-136008-0-31528600-1297033989_thumb.jpg

Napisano

chyba chodzi o to aby nie były idealnie takie same, różniły się detalami, ewentualnie były ustawione na trochę innym poziomie względem siebie.

Napisano

Imho całkiem ładnie wygląda, ale czerwony z czarnym nie bardzo pasuje. Nie bijcie, poprostu można jeszcze inną opcję znaleźć :).

Napisano

a mnie sie wydaje, ze czarno, biały i czerwony to zawsze ładne połączenie kolorów;) jakby nie było to nasze forum takie ma;)

ostatecznie takie nalepki;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...