Czyzby Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam, Czy ktoś z Was mógłby przesłać mi na e-maila skan instrukcji do licznika Sigma Speedmaster 5000 (swoją gdzieś posiałem na amen...) ? Z góry dziękuję za pomoc. czyzby@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 http://www.zemebajku.cz/db/files/g968_manual_Speedmaster_5000.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 mam ten licznik, jesli dalej masz watpliwosci to wal smialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dzięki honor ! Jasskulainen, ja też mam ten licznik - po prostu... zapomniałem procedury przeprogramowania. Cóż, starość, trzeba zacząć brać pigułki na pamięć, hahaha. ALe powyższy link do instrukcji załatwił problem. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dreamer Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ja mam takie małe pytanko. Nie chce śmiecić zakładając nowy temat a więc o co chodzi z ustawieniem total distance? W instrukcji podane są 3 numery 23001, 23006, 3001. Jest to wprowadzenie ile przejechaliśmy km czy jednak coś innego? Jestem za tymi km ale coś innego też nie brzmi głupio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 to jest do uzupełniania jaki miałeś dystans całkowity przejechany przed resetem, taki bajer dla ludzi któzy liczą przebieg całkowity [np ja roczny] a te w książeczce są przykładowe podane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.