swiesiul Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam. Chciałbym na wiosnę kupić sobie jakąś szosę. Mam na ten cel 1500 w porywach do 2000 tyś zł. Oczywiście będzie to używana. Jestem z województwa łódzkiego. Teraz pytanie do was. Czy znacie jakieś sklepy, wystawki itd. w tym rejonie. Jest giełda w łodzi, wystawki w Kutnie ale nic więcej o takich wystawkach czy rynkach nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 www.allegro.pl tutaj znajdziesz sporo używek. Z Łodzi nie jestem, ale możesz się popytać w lokalnych sklepach sprzedawców czy nie znają kogoś co chce sprzedać rower ewentualnie w klubach rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiesiul Napisano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Allegro jest ok, ale nie ma to jak samemu obejrzeć wsiąść, przejechać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.