KrossSignRaw Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ja bym wymienił na jakiegoś carbonowego sztywniaka w okolicy 9kg, całego na XTRze i X0 :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ja bym wymienił ramę, bo coś niewyraźnie wygląda, a osprzęt widzę ze pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrossSignRaw Napisano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 ten amorek co teraz jest zalozony ma okolo 130mm skoku moge sie zaminic ta rama na np.octane cos bardziej do streeu by mi sie przydalo teraz ; ] prosze o szybka odpowiedz widok z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Imho w złym dziale ten temat. Rama to zmieniłbym na Octane Void, DC Pussy, NS Suburban, Majesty itp. Ten amor to masz to Launch RA (ma tłumienie? Jeśli nie, to to jest wersja T) zmieniłbym na np. Pike, Argyle 318, Marzocchi Dirt Jumper 2 (każdy, oprócz 2008) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrossSignRaw Napisano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 tak ma tlumienie z prawej strony z lewej sprezynka wlasnie chce sie zamienic na octane najlepiej moze ktos ma na zamanie pisac !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 W takim razie to model RA. Imho i tak teraz zmień ramę, amortyzator (koniecznie oś 20!) jw. podałem Pike, Argyle 318, Marcok DJ 2 (wszyskie oprócz 2008). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrossSignRaw Napisano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 moze ma ktos rame bardziej typowa do strettu moge dac swojego Krossa i doplacic 100 zl naprzyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A ja bym wymienił kliszę w aparacie... przecież na tym zdjęciu nic nie widać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi