SprzedamROWER Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam , mam dość błahy problem ale wolę się zapytać doświadczonych rowerzystów.. Mianowicie , klamka od Avid juicy 5 lata mi delikatnie w górę i w dół , nie pamiętam czy tak było wcześniej ale chyba nie , to normalne? da się temu zaradzić jakoś? Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Luz się zrobił na tej tulejce. Napisz do Andrewa, on likwiduje te luzy. http://www.forumrowerowe.org/topic/80935-serwis-serwis-hamulcow-hydraulicznych-avid-formula-shimano-hayes/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SprzedamROWER Napisano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ok dziękuje a da się z tymi luzami korżystać z roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Jasne, że się da i można. Mój kumpel ma luzy na klamce w Louise 2000 r. i jak jedzie to aż dzwoni, także można, ja miałem też małe luzy w 485 i spokojnie się dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SprzedamROWER Napisano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ok super dzięki za informacje + dla Ciebie . DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.