jacekp Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Wiele for w roznych miastach ma swoje czasowki z reguly podjazd okolo 3km. W okolicach Bielska podjazdow nie brakuje ale chyba najbardziej popularny to Szyndzielnia. Mozna spotkac rowerzystow z wielu roznych miast, spotyka sie ich tam nawet w bardzo niekorzytnych dla rowerzystow warunkach pogodowych. proponuje wiec by w tym watku podawac swoj czas. Start-rondo obok parkingu wysokosc okolo 440mnpm pozniej czerwonym szlakiem Meta- budka gornej stacji wyciagu talerzykowego okolo 1010mnpm Swistak nie widzial cienia wiec juz niedlugo wiosna i zacznie sie jazda jak tam zapatrujecie sie na taka mala rywalizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBike Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Srednie nachylenie to 10% czy sie myle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Robiłem ten podjazd 1.01.2011, ale czasu nie liczyłem :)No i oczywiście zjazd do Klimczoka stokiem narciarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Oki doki Keptyn Ja mam ambitny plan odnośnie tego podjazdu, ale nie ma co zapeszać, na razie cza go przejechać bez młynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuScott Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 na razie nie ma opcji wyjazdu na Szyndzielnie - lodowisko od połowy podjazdu.... trzeba poczekać na konkretną odwilż . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 temat zapodany oczywiscie na wiosna/lato ale mozna i po sniegu. Dzis co prawda po stoku na szczyt sie raczej nie dalo ale do schroniska bardzo fajne warunki.Poza kilkoma miejscami gdzie nawialo sniegu trakcja bardzo dobra. Podjazd w siodelku do schroniska a zjazd z dobra przyczepnoscia Nie wlaczylem stopera bo nie przewidywalem ze tak fajnie sie wjedzie ale wlaczylem endomondo Od partyzntow do schroniska 60 min http://www.endomondo.com/workouts/user/697057 od ronda wychodzi jakies niecale 50 min do schroniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Trasa przejzdna w siodelku do samego szczytu. Dzisiejszy czas 41min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmomk Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ZAPRASZAMY ..... Tempo raczej spokojne - każdy da radę - to nie wyścig MTB Miejsca Zbiórki miejsce I .......... Lotnisko - 8:30 - skrzyżowanie ulic: Lotnicza i Zwardońska miejsce II ........... parking pod Dębowcem - 9:00 - skrzyżowanie ulic: Karbowa, Olszówka , Skalna i Aleja Armii Krajowej, http://www.facebook.com/pages/Modelarnia/147340938640075#!/event.php?eid=104777899606738 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 nikt cos nie chce dopisac swojego czasu poprawie wiec swoj dzis udalo sie wjechac 38.10 log z wjazdu http://www.sports-tracker.com/#/workout/Jacekp/2pbor63sotl2f8tq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuScott Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 nikt cos nie chce dopisac swojego czasu poprawie wiec swoj dzis udalo sie wjechac 38.10 log z wjazdu http://www.sports-tracker.com/#/workout/Jacekp/2pbor63sotl2f8tq No to jestes DE-BEŚCIAK Ja jadę 50 minut do dolnej stacji kolejki - co prawda końcówka po mokrym sniegu, dwa upadki itp ale i tak nie zejdę ponizej 45 minut .... szacun.... PS. ale dzięki Tobie przynajmniej poznaje nowe internetowe "dzienniczki treningowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No to jestes DE-BEŚCIAK Ja jadę 50 minut do dolnej stacji kolejki - co prawda końcówka po mokrym sniegu, dwa upadki itp ale i tak nie zejdę ponizej 45 minut .... eeetam na maratonach jakos tego nie widac po 20lat starsi zmykaja z pola widzenia w sekundach a co do podjazdu to wjazd na czas to chyba dobry trening Prawie godzina mocnego obciazenia. Na trenazerze chyba takiego nie utrzyma. Nie znam sie na treningach, czasu mam malo wiec kiedy mam to jezdze Poczatek ubieglego roku do dolnej stacji mialem 55min po suchym Ale patrzac na zegarek mobilizuje i ciagnie sie mocniej i co ktorys wjazd wychodzi mniej a na mała tarcze z przodu zrzuca sie coraz pozniej Ostatnio dopiero na stoku narciarskim zrzucam ze srodkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Podniose troche temat moze jednak ktos zapoda jeszcze Moj dzisiejszy wjazd to 36;40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jedna godzina i piętnaście minut Plus minus 5 minut,nie mierzyłem dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Dziś pierwszy raz wjeżdżałem na Szyndzielnie. Czas ok. 50 minut. Na pierwszej serpentynie chwila przerwy, bo noga już nie podała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 fajnie ze nie okazalaem sie samotny w mierzeniu czasu wjezdzania Na niektorych forach sporo ludzi porownuje swoje czasy moze za dlugi odcinek podalem. czy nie lepszy bylby poczatek szlaku(tam gdzie konczy sie asfalt) do wjazdu pod dolna stacje wyciagu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuScott Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 wczoraj zrobiłem lokalną dużą pętlę ( Dębowiec, Szyndzielnia, Klimczok, Błatnia) kurcze czasu mało na takie długie jazdy ale zmierzyłem w końcu czas na Szyndzielnie ( rondo -> górna stacja) czas: 46:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terrago Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja prawdopodonbnie jutro obskoczę w.w. odcinek, tyle, że wyjeżdżam dość późno (wcześniej niż o 12:00 - 13:00 nie dam rady) i zastanawiam się, czy nie rozbić namiotu na Błatniej. Tak mi się tam ostatnio podobało Pozdro, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 wczoraj zrobiłem lokalną dużą pętlę ( Dębowiec, Szyndzielnia, Klimczok, Błatnia) kurcze czasu mało na takie długie jazdy ale zmierzyłem w końcu czas na Szyndzielnie ( rondo -> górna stacja) czas: 46:30. Czyli Krzychu forma coraz lepsza Ja niestety sie cofam,zaczalem dlugie leczenie ze skutkami ubocznymi Ale najgorzej nie jest bo cos poza 42min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuScott Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ja niestety sie cofam,zaczalem dlugie leczenie ze skutkami ubocznymi no własnie widzę że cos mało aktywny ( na forum) jesteś zastanawiałem się czy jeszcze jeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 no własnie widzę że cos mało aktywny ( na forum) jesteś zastanawiałem się czy jeszcze jeździsz Nie no jezdzic jezdze ale co dwa tygodnie jakis maraton wiec coraz rzadziej w Bielsku Ale miedzy maratonami ciagne na Szyndzielnie najczesciej rano przez Klimczok do Szczyrku i z powrotem a potem lajtowo do popoludnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 wczoraj zrobilem sobie wycieczke Bielsko-Ustron a ze jechalem przez Szyndzielnie to i zmierzyłem czas , wyszlo mi 60 min , cienki jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Wcale nie cienki bo np w tamtym roku ogladalbym Twoje plecy Jezdze bardzo czesto na szyndzielnie i czas wybieram najlepszy z kilku wjazdow trzeba trafic forme a to w jednorazowym wjezdzie nie zawsze sie uda. czasem istotna jest kolacja, sniadanie istotna tez waga zestawu rower+jezdziec Ja jade bez zadnych balastow czasem nawet bidona nie zabieram jezeli masz ze soba plecak juz go czuc podjezdzajac kilka km wiec czas jest bardzo OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 no niestety zawsze mam ze soba plecak i 2 bidony a wieczorem przed wyjazdem posiedzialem z kumplami przy piwku , a to chyba tez ma znaczenie , jednak mi na czasie nie zalezy , liczy sie udany wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuScott Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 dzisiaj kolejny sprawdzian - po wczasach czas : 43,05 z ronda do górnej budki wyciągu ale to co najważniejsze to to że cały podjazd zrobiłem ze średniej tarczy - młynek wrzuciłem pod koniec podjazdu pod budkę - myślałem, że to się nigdy nie uda ale Twój post, Jacek, mocno mnie zmotywował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ale to co najważniejsze to to że cały podjazd zrobiłem ze średniej tarczy - młynek wrzuciłem pod koniec podjazdu pod budkę - myślałem, że to się nigdy nie uda ale Twój post, Jacek, mocno mnie zmotywował Brawo no koncowke to naprawde chyba trzeba miec mocne nogi zeby nie zrzucic na mala tarcze Bez mlynka idzie podjechac na Magurke z Wilkowic Ale nie da sie chyba na drodze od takiego Kosciolka w Szczyrku na Klimczok Poczatek asfalt potem po takich azurowych plytach albo zielony albo niebieski szlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.