peace22 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 witam wszystkich!!Na początku maja planuje wyruszyć w wyprawe dookoła polski rowerem..wstępnie mam już wszystko opracowane...ale nie oto mi chodzi.planuje samemu wyruszyć w tą długą a jak zarazem przemiłą przygode dookoła polski ale jak wiadomo w grupie rażniej i właśnie ja tu ztakim zapytaniem był by ktoś chętny na taką wyprawe rowerem na poczatku maja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Może napiszesz ile km to będzie, gdzie start, gdzie koniec. Jakie noclegi itp. Po prostu może podaj szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrmalolepszy Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich na poczatku! Na forum jestem juz od jakiegos czasu, lecz nie mialem okazji napisac jeszcze posta. Wiec do dziela! Nawiazujac do tematu tez planuje na ten rok spora wyprawe po Polsce. Aktualnie jestem na etapie zakupu nowego roweru. Istotna sprawa to,ze tez jestem ze Szczecina jak peace22 Proponuje najlepiej spotkac sie osobiscie i pojezdzic troche Oto moje namiary : tel. 889 349 899 / gg 2064668 pozdro Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fert Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Ja wyruszam dookoła Polski w połowie czerwca. 3 osoby. 30dni. 3522km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekO2 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ja planuje nieco inna trasę.. http://4strony.xt.pl Tylko ze w późniejszym terminie.. Jesli ktoś jest chętny by się dołączyć zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrmalolepszy Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 @ fert - szukacie kogos jeszcze do wyprawy? pytanie do osob, ktore w wakacje (czerwiec-wrzesien) planuja wyprawy dookola Polski. jak u Was wyglada sprawa z przygotowaniami? (sprzetowe,kondycyjne itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.