mati123 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Cześć dzisiaj jechałem tak z 30km/h i zacząłem delikatnie hamować przednim hamulcem i,poczułem jak klamka dochodzi do kierownicy. Przyjechałem do domu i zacząłem odpowietrzać ale to nic nie pomogło klamka dalej jest gumowa odpowietrzanie powtarzałem 2 razy ale ciągle słychać powietrze w układzie.Nie wiem co robić pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Coś mi się wydaje że może to być uszczelka na tłoczku klamki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Napisz do Andrewa, on się specjalizuje w Avidach i nie tylko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 dokładnie Andrew zrobi Ci to najlepiej i najtaniej również go polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ale to już nie pierwszy raz i wcześniej jakoś sobie z tym radziłem a teraz nic, 6 miesięcy temu było to samo odpowietrzyłem i było idealnie aż do dzisiaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 dlatego mówię on zobaczy co z nimi jest i Ci to zrobi najtaniej, j3 lubią się psuć z moich j3 Andrew zrobił j5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.