elhm Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Witam Posiadam od niedawna licznik Ciclosport HAC 4 pro i powoli już rozgryzłem większość obsługi (nie było łatwo). Natomiast ciągle nie mogę dojść do jednej kwestii. Jeżeli chcę, żeby licznik zaczął rejestrować wszystkie pomiary, to muszę wcisnąć i przytrzymać przez 4 sek dwa przyciski po lewej stronie (jakby nie dało się prościej..). Jeśli wcisnę je ponownie, to zapisywanie zatrzymuje się, a kolejne wciśnięcie powoduje rozpoczęcie kolejnego zapisywanie. I teraz pytanie do posiadaczy tego czy podobnego urządzenia - czy jest jakaś możliwość, żeby zrobić pauzę? Kiedy np. robię przerwę podczas wycieczki na obiad i zabieram licznik z roweru, to ten ciągle jeszcze mi rejestruje tętno i wysokości - tego chciałbym uniknąć. Dziwne by było, gdyby takiej funkcji nie miał.. To już moja stara wysłużona SIGMA PC-15 miała to wszystko pod jednym przyciskiem. Czy ktoś spotkał się z takim problemem z tym czy podobnym modelem licznika firmy ciclosport?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.