Mod Team safian Napisano 4 Lutego 2011 Mod Team Napisano 4 Lutego 2011 Cześć, jestem w trakcie składania roweru na nowy sezon, wraz z wymianą ramy planuję wymienić amor. Wertując allegro, ebaya, fora i ogólnie cały internet w oko wpadł mi Spinner Aeris, który według opisu ma to co dla mnie najważniejsze, czyli niską cenę, dobrą wagę, pivoty i całkiem fajny wygląd (nawet lockout jest!). Na stronie przedmiotu (o ile dobrze rozumiem ) piszą, że to w zasadzie z fabryki RS, więc jakościowo praktycznie nie odstają. No właśnie, jak z tym jest? 700PLN za amorek ważący 1.6kg - coś pewnie jest nie tak Czy będzie źle pracował, może szybko złapie luzy, wytrą się golenie, stwardnieje i nie będzie wykorzystywał skoku? Może ktoś użytkuje i chętnie podzieli się doświadczeniami? Moja waga to ok 65-68kg, jak pracowałby pode mną?
Mod Team safian Napisano 13 Lutego 2011 Autor Mod Team Napisano 13 Lutego 2011 Jeśli kogoś to interesuje, to dostałem odpowiedź od redakcji Bikeboard'a, że właśnie dostali Spinnera i go testują, więc niedługo pewnie pojawi się u nich jakaś recenzja
kosa23 Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Test w Aerisa 32-100 w majowym Bb, całkiem nieźle w nim wypadł, szczególnie za 650 zł
Mod Team safian Napisano 4 Maja 2011 Autor Mod Team Napisano 4 Maja 2011 Wiem, wiem, już przeczytałem dawno Chyba się na niego skuszę, lżejszy nieco od Epicona, większe golenie, a i piszą, że po przesiadce z SID'a nie czuć prawie żadnej różnicy, brzmi super
Kusch Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Ktoś wie gdzie można zakupić taki amortyzator? Od biedy może być europejski eshop byle nie ebay.
Mod Team safian Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Mod Team Napisano 12 Czerwca 2011 Można zakupić nawet w Polsce: http://www.spinner-usa.com.pl/spinner/Produkty ale ceny są bardzo zniechęcające. Czemu nie chcesz z ebaya? Jeżeli płacisz przez Pay-Pala to masz pełną ochronę swojej kasy. Jutro zamawiam dla siebie 320A-100 na ebayu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.