Buchu Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Witam, niedawno kupiłem sobie używanego Marzocchi Dirt Jumpera 3 z roku 08". Po założeniu i krótkiej przejażdżce stwierdziłem iż amortyzator ten jest stanowczo za miękki, próbowałem kręcić pokrętłem ze znakami +/- ale nie dało to żadnego rezultatu. Więc mam pytanie, jak go wyregulować tak aby pasował do mojej wagi (ok. 75kg) ?
Bombell Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Buchu Rada na przyszłość, zanim coś kupisz to poradź się mądrzejszych bo niezłą wtopę właśnie zaliczyłeś. Masz tam tylko naprężenie wstępne. Jeśli to nie pomaga to zostaje tylko wymienić sprężynę ale znając ceny tych rozsądniej będzie go sprzedać i kupić coś sensowniejszego.
Buchu Napisano 4 Lutego 2011 Autor Napisano 4 Lutego 2011 A gdzie można kupić sprężyny bo szukałem w google i nic nie znalazłem. Ile może ona kosztować (tak około) ? Pomoże ktoś? Czy muszę nowy temat zakładać? Myślę że zakładanie nowego tematu nie ma sensu więc dalej czekam na odpowiedz !
PiterForce5 Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 http://gregorio.pl/kontakt.php Skontaktuj się z polskim dystrybutorem...
Danielasty Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 ja natomiast polecam zadzwonić do spręż-motu, być może wykonają ją za rozsądną cenę, ja dorabiałem do mz supercompa za 35zł, niestety musze sprzedać bo jest za miękka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.