jejek16 Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Witam i pytam. Czy Sid podoła osobnikowi ważącemu 85-90 kg. Jeżdżę dosyć spokojnie, bez żadnych skoków i innych ekscesów. Nie będzie za wiotki dla mnie? Sent from my Desire HD using Tapatalk
miskov17 Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Zasadnicze pytanie, o którym sidzie mówimy? Ten wcześniejszy do 2007 (z cienkimi goleniami) będzie po prostu pływał, nowy model powinien być w porządku.
jejek16 Napisano 4 Lutego 2011 Autor Napisano 4 Lutego 2011 Zdecydowanie po 2007 roku. Z tego co kojarze, to ważysz podobnie jak ja i ujeżdzasz R7. Może ona być jakąś alternatywą w moim przypadku bez obawy o sztywność i trwałość? Sent from my Desire HD using Tapatalk
sivydym Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 32 mm golenie wytrzymywały i moje swego czasu 94 kg , R7 chyba jednak na mniejszą wagę. Alternatywa oczywiscie w postaci F100
miskov17 Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Spokojnie możesz brać R7, nie wyczułem różnic w sztywności między nim a wcześniejszym Reconem - oba na tarce lekko chodzą przód-tył, podobnie przy hamowaniu. Jednak przy naszej wadze każdy amor będzie się tak zachowywał Alternatywą może być jeszcze Minute, jednak już waga robi się mniej ciekawa. Aha, odnośnie wytrzymałości, teraz będzie jego trzeci sezon, zero usterek
Fludi Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Nowy SID niby podoła tej wadze. A Reba Cię nie interesuje, ją możesz brać w ciemno.
jejek16 Napisano 4 Lutego 2011 Autor Napisano 4 Lutego 2011 Reba była najpoważniejszą opcją. Jednak po pewnych perturbacjach nic z niej nie wyszło. Kupiłem Manitou Minute. Waga nie była dla mnie aż tak ważna. Dużo nasłuchałem się o kulturze pracy Manitou, więc postanowiłem sprawdzić to osobiście;) Sent from my Desire HD using Tapatalk
jejek16 Napisano 4 Lutego 2011 Autor Napisano 4 Lutego 2011 Z platformą Absolute. Sent from my Desire HD using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.