Schwefel Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 patrzac po cenach to ten sklep jest jak allegro. czy się mylę? Allegro jest droższe Czasami są takie przeceny na najwyższej klasy klocki, że aż się prosi żeby kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Rider Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Zrobiłem zakupy w CRC i dostałem trzy kupony "CRC Money" na 10 funtów. Kupony się nie łączą i trzeba zrobić zakupy na dowolne przedmioty dostępne w sklepie (mogą być z wyprzedaży) za co najmniej 75 funtów. Na zakupy mam 2 tygodnie, mogę dwa lub trzy kupony oddać za jakąś opłatą (powiedzmy 15 - 20 zł za sztukę). Szkoda, żeby się zmarnowały. Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ma ktoś ochotę na gratisowy kupon z CRC o wartości 10 funciaków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Szukam chętnych do wspólnej paczki z crc, brakuje 15 funtow Całą organizację biorę na siebie, do końca tygodnia chciałbym złożyć zamówienie. W razie co, proszę o kontakt na pw. P.S Gdyby ktoś miał niepotrzebny kupon - z chęcią skorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Nikt się nie znajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysi3kk Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Chciałby się ktoś podłączyć do zakupów, mam zamowienie na 60 funtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.