miras74 Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Jako że sezon tuż tuż zapraszam wszystkich zainteresowanych do wspólnych tripów
metafora Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Dołączam:) A póki co - czy ktoś może mi polecić jakąś trasę na krótkie przejażdżki (gdy czasu brak w tygodniu), tak ok.25-30km? Ostatnio ciągle eksploatuję trasę Oława-Siedlce-Zakrzów-Marcinkowice-Stanowice-Oława.
zawias2704 Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 Trochę z drugiej strony ale Oława-Godzikowice-Chwalibożyce-Jankowice Małe-Owczary-Oleśnica Mała-Niemil-Osiek-Godzikowice-Oława Wyjdzie koło 30 km (a może więcej... jak tak patrzę to na pewno więcej ) -- edit Zapomniałem, że jak ktoś używa google maps to będzie problem z tą drogą, bo nie znajdzie drogi asfaltowej (bardzo ładnej zresztą) owczary-oleśnica mała. Trzeba się przełączyć na satelitę i zobaczyć to na zdjęciu.
miras74 Napisano 12 Maja 2011 Autor Napisano 12 Maja 2011 Dołączam:) A póki co - czy ktoś może mi polecić jakąś trasę na krótkie przejażdżki (gdy czasu brak w tygodniu), tak ok.25-30km? Ostatnio ciągle eksploatuję trasę Oława-Siedlce-Zakrzów-Marcinkowice-Stanowice-Oława. To zależy gdzie lubisz jeździć... Ja ostatnio "zwiedzam" lasy za odrą w kierunku Bystrzycy/Błota/Leśna Woda/Wójcice - w zależności od czasu okrążenia od 25 - 45 km. No to jest ktoś Ohlau? W końcu ktoś się odezwał... a już myślałem, że jestem sam. Jazdy w towarzystwie dają więcej frajdy i motywacji...
Primoza Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Witam sąsiadów Ja robię 30km objeżdżając takie coś. Oczywiście można ją opcjonalnie rozbudowywać o Dębinę i Czernicę. Kolega z Endomondo robi pełną pętlę aż do Dobrzykowic(60km). Często widzę trasę przez śluzy w Ratowicach-Kotowice-Siedlce więc planuję w poniedziałek ją objechać. Tak z innej beczki - wiecie może gdzie mogę w pobliżu potrenować podjazdy poza wiaduktami. Czy zostaje mi tylko Ślęża ? Pozdrowienia z J-L
Swierku Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Cześć wszystkim właśnie dołączam do forum,ja preferuję mtb więc asfaltu staram się unikać aczkolwiek nie wykluczam.Jako że jestem z Jelcza to troszkę pośmigałem po okolicznych lasach,ale myślę zrobić jakiś wypadzik gdzieś dalej. Siemka ponownie ,dzisiaj tak trochę niespodziankowo zadzwonił koleś że ma wolne dwie godzinki więc śmigneliśmy z Laskowic lasem do Nowego Dworu potem dalej laskiem do Bystrzycy,po drodze wpadliśmy na poniemiecką strzelnicę działową i z Bystrzycy już asfalcikiem do domciu.Chciałem go jeszcze przewieść fajną dróżką przez las ale stwierdziliśmy że w razie wpadki z gumą czy coś w tym stylu mógłby się nie wyrobić w czasie więc cisnęliśmy do końca po twardym,ale nic to ważne że się poruszaliśmy zawsze to 26 km zrobiliśmy
miras74 Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Napisano 31 Sierpnia 2011 A coś po lesie macie? no właśnie, od jakiegoś czasu poruszam się w miarę regularnie po lasach w okolicach Oławy - jak do tej pory nikogo nie spotkałem. Mam 2 warianty objazdu po około 50 km każdy. 1. Bażantowa-lasami do Bystrzycy-Błota-Leśna Woda-Wójcice-lasami do Janikowa-Oława, 2. Oława-wałami do Kotowic-mostem kolejowym do Czernicy-Jelcz Laskowice-lasami do Bystrzycy-Oława
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.