handbikerka Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Zapraszam do mnie na stronę, tam prezentuję z dnia dzisiejszego trening - filmik na nowym super sprzęcie, no i fotkę wrzuciłam nową. chwalę się, bo jest czym Pamiętam tez, dzięki komu mam ten handbike http://handbikerka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Gratuluję pięknej maszynki i życzę jak najlepszych sukcesów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wspaniałe przedsięwzięcie i jeszcze lepszy efekt końcowy! Rower świetnie się prezentuje, nie jeden Ci by chciał mieć w swoim tyle karbonu. P.S. Czy nie przeszkadzają Ci "fruwające" kable? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ciekawe jakie predkosci mozna na tym trzepac, sylwetka niska, wiec pewnie opory aero malutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
802220540 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Film z treningu sie urwal, bo pewnie przelaczylas na "Pierwsza milosc" Ale te przewody faktycznie troche przydlugie sie wydaja:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 "Rowerek" fajny ale te linki to doprowadziłyby mnie do szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No, ale gdyby były krótsze to mogłoby pracować niepoprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Życzę sukcesów i dalszej wytrwałości w dążeniu do wyznaczonych celów. Oby tak dalej Najważniejsze jest, aby robić to co się kocha!! Rowery rządzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 wiecie co ja się nie znam z tmyi linkami, są trochę mi korby o nie trą, dali je jakby lekko za długie, to tarcie mnie wkurza, a co do sylwetki, no jestem dość mała, ale mogłabym być jeszcze chudsza Prędkości? 100km/h - wariaci 80km/h normalniejsi, ale tez szaleni no i to z góry a tak nie wiem ja na razie jeżdżę dość słabo, przyznaję, la t trzeba.. to jednak łapy, nie nogi, a pamiętam jakie nogi miałam silne jeżdżąc kiedyś... ciężko łapami, gwarantuję Ale jaka przyjemność jak odrywasz się od tego piekielnego wózka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Przyjemnosc to bedzie jak w koncu asfalt pod kolami poczujesz . Ja tak mam przy pierwszej jezdzie szosowka w cieply dzien - normalnie szał . Do tego czasu juz sie pewnie porzadnie wytrenujesz i bedziesz popylac jak pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 5 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Piękny sprzęt. Życzę powodzenia w realizacji marzeń. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 święte słowa, po asfalcie jeździ się po ludzki i bez porównania z trenażerem. A czy formę mam to nie wiem, po moim wyczynie po dworze to 3 dni zdychałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Sprzęt jest, chęci też, to widzimy Cię na paraolimpiadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycu85 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Taka uwaga techniczna - próbowałaś obrócić jedno ramię korby o 180st tak żeby było jak w normalnym rowerze? Nie jestem w temacie, nie wiem czy takie rozwiązania się w ogóle stosuje w handbike'ach, ale jak na moje oko lepiej by się jeździło i przede wszystkim płynniej. Co o tym sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Sprzęt jest, chęci też, to widzimy Cię na paraolimpiadzie buhahah na paraolimpiadzie? Piękne słowa, ale z realizacją, chyba nie w tym życiu Nawet do kadry Polski nie należę a co tu dopiero marzyć o para...ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 https://picasaweb.google.com/Sophe78/3kwietniaPOLMARATONPOZNAN?authkey=Gv1sRgCL-xprDymMr4zgE# zdjęcia z DZIŚ na nowym handbikeu - co za zaszczyt )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 buhahah na paraolimpiadzie? Piękne słowa, ale z realizacją, chyba nie w tym życiu Nawet do kadry Polski nie należę a co tu dopiero marzyć o para...ehh To na jakich zawodach będzie można Cię zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 https://picasaweb.go...L-xprDymMr4zgE# zdjęcia z DZIŚ na nowym handbikeu - co za zaszczyt )) Byłem, widziałem. Ale zapieprzacie wolałbym zobaczyć słowo "szybko pomykacie" lub coś w ten deseń na tych maszynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ja dopiero zaczynam na takiej maszynie i chciałabym dorównać tym co tak zapierniczają, uwierzcie nie jest to proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Szczerze podziwiam i z całego serca życzę dalszych big sukcesów. ps słodka psinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.