matiz21 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam. Tak jak w temacie, gdzie kupie we Wrocławiu ww. oponki Kendy Kwest 26x1.5 ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Grooby_ Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Nie wiem jak to się nazywa - hurtownia z tanimi częściami, kupowałem tam Kwesty chyba po 20zł. Zaznaczyłem na mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiz21 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 a dawno je kupowałeś ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Grooby_ Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 jakoś we wrześniu bo składałem kumplowi rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiz21 Napisano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 aha ok dzięki, podskocze tam w tygodniu i zobacze czy jeszcze są dzięki za namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2854 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam. Tak jak w temacie, gdzie kupie we Wrocławiu ww. oponki Kendy Kwest 26x1.5 ;> W sklepie na ul. Pięknej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiz21 Napisano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 osobiście kupiłem na Krzywoustego 59 czy jakoś tak. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.