Sagitt77 Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Ale doradzamy też Arturrowi14, który założył ten temat. na Twoim miejscu dążyłbym do tego http://allegro.pl/mbike-renegade-0-6-2010r-wysylka-gratisy-i1432919224.html
ProEvolution Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Rowerek świetny Ale kosztuje 2400 A temat założony jest w innym przedziale cenowym. Arturr14 a Ty nie masz żadnych pytań?
OKO Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Koledzy a czemu nie rowerek crosowy? Artur pisał, że jeździ po asfalcie i czasem po lesie, dopytywał też w między czasie o crosa, a wszyscy mu wciskają MTB. Moim zdaniem jeśli rower ma być praktyczny do twojego stylu jazdy skłaniał bym się w stronę roweru crosowego. Jeżeli jednak chcesz MTB to myślę, że dobrym wyborem było by zrezygnowanie z tarcz na rzecz lepszego osprzętu. Odpuśćcie to Krossy i tego Schwinna obadajcie lepiej Odważnie - zwłaszcza, że tu sami Kross-Raiderzy Moje zdanie o tej marce jest takie same jak o Fiacie lub Accencie
arturr14 Napisano 5 Lutego 2011 Autor Napisano 5 Lutego 2011 Na razie o nic nie pytam. Muszę jechać do jakiegoś sklepu pooglądać na żywo, z allegro boję się w ciemno kupować. Lepiej z prostą kierownicą czy z rogami? Czy to bez różnicy? A czy te rowery z allegro mają podpórkę?
Fenthin Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 A czemu nie z prostą i rogami? To tak naprawdę osobisty wybór. Jedni wolą proste, inni gięte. Jedni zakładają rogi, inni nie. Czy podpórka będzie, zależy od sprzedającego. Bo w dwóch sklepach możesz mieć dostępne dwa identyczne rowery, ale w jednym z nich ta podpórka będzie w zestawie, w drugim zaś nie.
ProEvolution Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Ja osobiście jeżdżę na kierownicy prostej 580mm z mostkiem ustawionym na -6st i na razie bez rogów Ale planuję ich zakup Poprostu rewelacja
arturr14 Napisano 10 Marca 2011 Autor Napisano 10 Marca 2011 Witam ponownie, Porozglądałem się trochę po sklepach, budżet mi trochę zmalał i mam do wyboru: -Kross Level A2 z hamulcami tarczowymi za 1220zł -Kross Hexagon V6 też z tarczówkami za 1270zł -Kross Hexagon V4 za 1100zł Który brać?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.