rafalek940 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam serdecznie Wiem że były tematy na temat takich hamulców lecz mam pewnie dylemat poniewaz scigam sie dość zaciekle ale mam inne wydatki ale potrzebuje hamulców i moge kupic tanio shimano M575 (+ewentualnie jakies klocki metaliki) lub droższe Hope mini mono czy też avid elixir r/5 troche potrzebuje kasy lecz jezeli jest duza roznica pomiedzy tymi hamulcami to wezme te lepsze waze 69 kg scigam sie u golonki (powerd) giga oraz u Langa Pozdrawiam i prosze o pomoc Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A ile możesz na nie MAX wydać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wybrałbym elixiry R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Spróbuj znaleźć Formula RX na ebayu, ~650 zł. Lub Elixiry R. W ostateczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Hmm tzw chce wydac jak najmniej ale nie trzymie az tak bo chce znalezc dobre hamulce czyli shimano od reszty dzieli przepasc ? Nom tez do tych elixirow sie skladam jako wyboru drozszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Nie, miałem 575 i były w porządku, ale ważę mniej i miałem je na tarczy 203. Imho na metalikach by w miarę hamowały, klamki mają dobre ale zaciski to raczej padaka, konstrukcyjnie podobne do 485, szkoda, że ich nie sprzedają z zaciskami z 535. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ja od siebie polecę Hope mono m4, mają bdb siłę hamowania (jeżdżę DH, są dobrze wykonane, łatwo się je odpowietrza, są solidnie wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ja od siebie polecę Hope mono m4, mają bdb siłę hamowania (jeżdżę DH, są dobrze wykonane, łatwo się je odpowietrza, są solidnie wykonane. Nie no raczej szukam czegos lzejszego i takiego xc/maraton Czyli lepiej te elixiry lub te hope mini mono brac ? Ale bardziej elixiry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dogwill Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ja też polecam hope.Są to naprawdę solidne heble z którymi nic się nie dzieje.Załóż i zapomnij.Zbierają naprawdę dobre opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.