Skocz do zawartości

[rama] Wycena Kross Level A2 2009

damian1310

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć za jaką cenę mogę sprzedać ramę Kross Level A2 21'.

Stan oceniam na bardzo dobry, w kwietniu skonczy roczek, niewielkie slady uzytkowania.

Proszę o odp.

Napisano

W takim razie chyba nie sprzedam ,bo myslałem ,ze za tą ramę kupię sb jakąś uzywke 18' w ładnym stanie.

A co do stanu to prezentuje się całkiem niezle, nie posiada jakichś większych rys a tym bardziej obić.

dodaję alu ze 7005

Napisano

Podałem taką cenę gdyż widziałem na allegro jak były wyprzedawane ramy za 189zał. nowe z 2 letnia gwarancją.

Napisano

Trochę mnie dziwi tak niska cena tych ram, bo np. na allegro znalazłem nową A4 2009/10 o rozmiarze 16' za 399zł. Wiem A4 jest moze trochę lepsza.

Jeszcze nie spotkałem tej ramy na allegro,chętnie bym sobie zamienił nawet na taką samą tylko powiedzmy 19' bo 18' nie dostanę.

http://allegro.pl/nowa-rama-kross-level-a4-2010-16-jedyna-i1431567813.html

Powyżej link do tej A4 ,ona jest z 2010 ale to ten sam wzór,moja rama jest wlasnie tego typu.

Napisano

Ok. mniejsza z tym, w kazdym bądz razie zdziwiła mnie tak niska cena. Przeglądając aukcje stwierdziłem, że za 200zł nie znajdę ramy lepszej niz moja niestety...także chyba sobie wybiję z głowy sprzedaż. Choć przy moich 180cm wzrostu jest deczko za duza <_<

• Mod Team
Napisano

70zł????? chyba zle się zrozumielismy. Za 70 to nawet 2008 nie kupię.

To model 2009, dodaję zdjęcie.

Jesienią ktoś z forum miał na sprzedaż ramę A4 z 2008 roku, właśnie za 70zł. :)

Zawsze możesz wystawić ramę w licytacji na allegro. ;)

Napisano

Ok. dzięki ,osobiscie nie znam się na tych ramach Krossa, myślałem ze ta starsza jest cięższa ,bo jakos mi się bardziej masywna wydawała.

A co do sprzedaży to chyba sobie odpuszcze i zacznę zbierac na cos porządnego ;)

• Mod Team
Napisano

Uzbierasz kasę, wymienisz ramę na nową, a na tej starej będziesz mógł złożyć sobie np. zimówkę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...