pentagramsss Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Witam Każdy za pewne wie jakie są podstawowe marki rowerów... scott, merida, kross, trek, mongoose itd. Czy ktoś wie jaka jest ogólna tabela rankingu rowerów? Albo chociaż jak to wygląda z tymi najlepszymi markami. Jedyne co znalazłem to to:http://www.dh-zone.com/News/1144.html pozdrawiam
eloo Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 a jakie Cie interesuje kryterium oceny?? Nie ma ogólnego rankingu bo niby jak to miałoby być oceniane??
pentagramsss Napisano 2 Lutego 2011 Autor Napisano 2 Lutego 2011 Np. marki samochodów można ocenić np na przełomie roku 2010. Z roku na roku wiadomo taki ranking się zmienia. Chodzi mi o popularność, jakość/cena, niezawodność
Sonix Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Można zrobić sondę z markami rowerów i zobaczyć jak to wygląda na naszym forum.
pentagramsss Napisano 2 Lutego 2011 Autor Napisano 2 Lutego 2011 http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/5408/ zapraszam do ankiety
wikrap1 Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Już nie mówię o polskim MaGnumie, bo pół roku temu zakończył działalność, ale nie wpisałeś Rometa. Wielu rowerzystów ceni tą polską markę
Jacobsen Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Ale jest Akrus a to obecnie to samo... chyba że chodzi o wiekowe konstrukcje z lat 80-90
MarcinGoluch Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Dobry kolego bluźnisz porównując Arkusa do obecnego Rometa, to trochę jak porównywać Fiata do Lancii. Niby ten sam właściciel ale jednak inne targety jeżeli chodzi o klientów.
Jacobsen Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Ja tylko stwierdzam fakt: Arkus&Romet Group Sp. z o.o.. Romet nie zniknął z rynku. Kiedyś były inne czasy, teraz nie jest im łatwo utrzymać się przy takiej konkurencji więc konieczne były zmiany. Fiat i Lancia to jak dla mnie taka sama padaka więc porównanie mizerne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.