mi24 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Author ma bardzo fajne części, ale kąty ramy jakieś dziwne... Ja znalazłem coś takiego, ramę by Ci pewnie wymienili na mniejsza. A jeżeli szukasz roweru z dobrą ramą, żeby potem jakby co rozbudowywać to ten jest fajny, na takiej samej ramie składane są fabrycznie rowery do 6.000 na Rebie itd. Przy okazji będziesz miał od razu gwarancję i serwis na miejscu. Tu też jest świetny Lapierre, ale 20", trzeba by wymienić ramę na mniejszą na przykład tą, a tą 20" sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 o wandalu mozna powiedziec wszystko, ale na pewno nie to ze jest lekki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi24 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Zawieszenie Wandala marnie się sprawdzi przy ściganiu w Mazovii. Lepiej poszukać używanego RockyMountain Element lub Specialized Epic. To świetne fulle do ścigania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.