Skocz do zawartości

[przednie] Pike vs. Revelation vs. Lyrik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1cm skoku mniej niz Liryk,przy znacznie mniejszej wadze

Do tego cieńsze golenie, brak tłumika Mission Control który wg. mnie daje RS-owi największą przewagę nad Marcokiem.

Do tego trzeba zauważyć że ośka jest tylko w najdroższych modelach, tupu Word Cup czy XX, jest jeszcze wersja Race

Napisano

Niajpierw mialy byc pola i lasy i okazjonalnie gory,teraz juz musza byc golenie minimum 35mm.Rev moze byc z MC,Blackboxem,Dualflow,sztywna oska jest w prawie kazdej wersji a nie tylko w najwyzszych.Czy jest potrzebny az tak duzy sztuciec niech pomysli przyszly nabywca.Ja za swoja SLke placilem w sklepie 1300zl za nowke,czy moze jeszcze mniej.Czy Mission bylby mi potrzebny,pewnie jak air u-turn,jak sobie przypomne to pokrece,tak samo jak z tlumieniem.

Napisano
Mission bylby mi potrzebny,pewnie jak air u-turn,jak sobie przypomne to pokrece,tak samo jak z tlumieniem.

Każdy używa takich bajerów jak chce, ja jakoś wykorzystuje pokrętła, chociaż znam ludzi dla których jest to jak czarna magia, to raczej kwestia upodobania.

Czy jest potrzebny az tak duzy sztuciec niech pomysli przyszly nabywca.

Z tym sie zgodzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...