Skocz do zawartości

[rower] Mbike 0.6 czy Merida TFS-500V

nowy7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.szukam nowego roweru i mam dylemat co wybrać.Na szali stawiam Mbike Renegade 0.6 i Meridę TFS 500V.Za Meridą przemawia to iz miałem/mam Meridę (choć rama już pewnie nie ta )a za Mbike-em przemawia jego waga no i niezły wygląd.Osprzety mysle porównywalne wiec co wybrać.Proszę o sugestie- najlepiej użytkowników w/w rowerów.Pozdrawiam.

Mam skany artykułu z BikeBoard na których jest test Mbike Renegade 0.6

Jakby ktoś był zainteresowany to pisać na PW.

A co do tematu, to wybrał bym raczej Mbike tyle, że na tym rowerze trzeba umieć jeździć. Jest to typowo rower sportowy, a nie turystyczny.

Dziękuje wszystkim za zainteresowanie...troszkę mnie zraziła nowa rama Meridy i łączenie rur pod kierownicą..cóż może to i ma coś na celu ale wygląda co najmniej dziwnie.Jeszcze raz dzięki.

Mam skany artykułu z BikeBoard na których jest test Mbike Renegade 0.6

Jakby ktoś był zainteresowany to pisać na PW.

A co do tematu, to wybrał bym raczej Mbike tyle, że na tym rowerze trzeba umieć jeździć. Jest to typowo rower sportowy, a nie turystyczny.

tylko niektorzy nie umia tez jesdzis na turystycznej geo..

wczesniej miałem jajanta terrago i czułem ze wiele z tym rowerem nie da sie zrobic przy evo top juz inna bajka :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...