nowy7 Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam wszystkich.szukam nowego roweru i mam dylemat co wybrać.Na szali stawiam Mbike Renegade 0.6 i Meridę TFS 500V.Za Meridą przemawia to iz miałem/mam Meridę (choć rama już pewnie nie ta )a za Mbike-em przemawia jego waga no i niezły wygląd.Osprzety mysle porównywalne wiec co wybrać.Proszę o sugestie- najlepiej użytkowników w/w rowerów.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalczak Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Bierzesz pod uwagę inne marki/modele do 3000zł, czy już tylko tych 2 finalistów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 osprzet porownywalny ??? nie no czy swiat konczy sie na przezutce tylnej????????? a tora to co ?? korba tez... szukać dalej i zważyc oba rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Moim zdaniem Mbike Renegade 0.6 zdecydowanie wygrywa osprzętem i jak Ci się jeszcze podoba to bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayacek Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jeżeli chodzi o osprzęt to zdecydowanie Mbike jedyne co przemawia za Meridą to marka moim skromnym zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Jeżeli chodzi o osprzęt to zdecydowanie Mbike jedyne co przemawia za Meridą to marka moim skromnym zdaniem. geo tez według mnie duzo lepsza merida jest dla mnie taka nijaka na mbiku odrazu czuc rower porostu chce jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Mam skany artykułu z BikeBoard na których jest test Mbike Renegade 0.6 Jakby ktoś był zainteresowany to pisać na PW. A co do tematu, to wybrał bym raczej Mbike tyle, że na tym rowerze trzeba umieć jeździć. Jest to typowo rower sportowy, a nie turystyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy7 Napisano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dziękuje wszystkim za zainteresowanie...troszkę mnie zraziła nowa rama Meridy i łączenie rur pod kierownicą..cóż może to i ma coś na celu ale wygląda co najmniej dziwnie.Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Mam skany artykułu z BikeBoard na których jest test Mbike Renegade 0.6 Jakby ktoś był zainteresowany to pisać na PW. A co do tematu, to wybrał bym raczej Mbike tyle, że na tym rowerze trzeba umieć jeździć. Jest to typowo rower sportowy, a nie turystyczny. tylko niektorzy nie umia tez jesdzis na turystycznej geo.. wczesniej miałem jajanta terrago i czułem ze wiele z tym rowerem nie da sie zrobic przy evo top juz inna bajka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.