Skocz do zawartości

[naklejki] Gdzie tanio zrobie naklejki? Internet, Poznań?

pentagramsss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Nie dawno kupiłem na allegro zestaw naklejek trek za 9,99

Chciałem żeby ta Pani która sprzedała zrobiła taki zestaw:

Napisy TREK z białą obwódką-w środku czarne

-2,5cm X 18cm

-1,5 cm X 6cm

-2 cm X 5cm

Logo Czarne

- szerokość 3,8 cm X wysokość dowolna(tak żeby było dobrze)

Napis SHIMANO z białą obwórdką- w środku czarne

-1,5cm X 8cm

Niestety policzyła mi 40zł.....

Wiecie gdzie można taniej zrobić takie rzeczy w internecie np? albo nie daleko mnie czyli w Poznaniu? :wallbash:

Pozdrawiam

Napisano

Też chciałem zrobić naklejkę i jestem ciekaw czy nie można samemu wydrukować na folii drukarką laserową/atramentową? Gdzie ewentualnie taką folię dostać i czy jest to opłacalne?

Napisano

Niestety. A może taniej wyjdzie wydrukować sobie samemu? Tylko ile kosztuje kartka A4 takiej folii i czy tuszu na wszystko starczy?

• Mod Team
Napisano

A wie ktoś gdzie można dostać samą folię przeźroczystą? Nie chce żadnych naklejek tylko samą folię do ochrony ramy w kilku miejscach.

idziesz do sklepu papierniczego, lub plastycznego (ja w księgarni kupiłem) i pytasz. Za arkusz A3 zapłaciłem w Olsztynie 9 zł

kupiłem zestaw naklejek http://allegro.pl/na...1431019402.html

pasują do mojej ramy. Mam pytanie: co myślicie o tym żeby na rame trek 930 dać napis trek fuel zr 9000? :):):)

świętokradztwo, kołem za to łamać i oskurować

A nuż coś takiego by się nadało? http://www.agawa.pl/...5541/178/40592/

Jest to najtańsza jaką znalazłem, reszta od 200,- do 300,-.

może ktoś będzie drukował hurtowo to i ja bym się załapał na napis Tange i koszty do podziału?

Napisano

Też byłbym chętny ale nie podejmuję się organizacji, ewentualnie mógłbym skontaktować się z firmą która mogłaby to zrobić ale wtedy przynajmniej naście sztuk.

Napisano

Brałem kiedyś naklejki Author od tego użytkownika i jakościowo były ok. Mogę polecić :)

Potwierdzam. On od wielu lat robi te naklejki. Jakość naprawdę dobra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...