bercixxxx Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 siema jak sie podoba wam moj rower oto częsci Rama: RMD Bike Co. Street Root Widelec: NS Fundamental 08 Kierownica:NS District High 09 Mostek.Shadow Attack gripy:Primo Stery:Rmd Siodło:dartmor Lite Sztyca:Dartmor 2010 Fusion Korby:dartmor chukka Zębatka:Colony Official Łancuch:Hoffman Pedały:Animal Hamilton Plastic KOŁO PRZÓD: Obręcz:Dartmor forest Szprychy:Dt Champion (36) Piasta RMD Stylus Opona:Schwalbe Mow Joe Dętki:Kenda KOŁO TYŁ: obręcz:Dartmor(niepamiętam jaki model) szprychy:Dt Champion (36) piasta:RMD BIKE CO. QUILL ECO Opona:Schwalbe Mow Joe WAGA TO 10 KG!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Założyłeś ten temat specjalnie, żeby się pochwalić rowerem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Przecież jest kilka działów niżej odpowiedni do prezentacji rowerów, "Wasze Rowery". Co do roweru, nie bolą cię ręce od sztywnego widła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercixxxx Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 nie bolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 od tego zdaje się jest garaż do " chwalenia się " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 31 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 nie bolą myślenie też nie boli(podobno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 31 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 trzeba byc niezlym lamusem zeby zalozyc taki topic. wiem ze zaraz jakis mod mnie skasuje ale mam to w dupie. Warn + blokada konta na 14 dni - my takich userów jak Ty też mamy w poważaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.