MMMAAACCC7 Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 znalezłem stary, prawie nieużywany wolnobieg, może mi ktoś powie coś o nim, głównie interesuje mnie co to za wolnobieg i ile jest wart, bo oznaczenia nic mi nie mówią, a chcę go sprzedać (bo mi się nie przyda) z danych technicznych: *6 rzędów *14-28 zębów, *na największej koronce pisze coś takiego mf y00s tak wygląda TEN WOLNOBIEG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Jaki?nie mam pojęcia.Cena nowego ok 30 zł.Cos takiego tylko w makrokeszach lub rowerach dla dzieci.Raczej nieprzydatne,a i sprzedać będzie ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Do starej szosy np. ktoś kupi. Na przykład ja za 2-3 lata. Jak by nikt nie kupował, to by sklepy nie sprowadzały. A mnóstwo dzieciaków sie kręci z 6rz. przy lokalnym sklepie, więc rynek zbytu jako taki jest, ale gra nie warta świeczki, bo to 20zł, jak nie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nieważne jaki to wolnobieg i tak będzie mało warty. Wystaw na allegro od 5zł (tak żeby w ogóle się na pocztę opłacało iść) i rzuć ogłoszenie na forum, ale wielkiej kasy się nie spodziewaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 nagłe olśnienie-przeserwisuję komus rower to i wymienię wolnobieg, ktoś się będzie cieszył, a ja zarobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.