arroyo Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dlaczego ten temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/82520-kross-level-a6-2008/page__p__814599#entry814599 został przesunięty do śmietnika? Pierwotnie został założony automatycznie po dodaniu roweru do garażu po czym zmodyfikowałem lekko treść aby temat lepiej prezentował się merytorycznie a mimo to został usunięty. Widzę, że wiele podobnych tematów zostało usuniętych, ale w tym samym czasie wiele takich samych pozostaje w dziale "Wasze Rowery", od czego to zależy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 31 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Robił się ostry śmietnik w dziale WR - obecnie wróciliśmy do starych ustawień tego działu. Puste tematy bez odpowiedzi zostały skasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golarz Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 A w jaki sposób można założyć temat w dziale "wasze rowery" ? Bo niestety ikona "napisz nowy temat" zamienia mi się w tym dziale na "Nie możesz napisać tematu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Mam podobnie jak kolega golarz? Jakieś specjalne warunki trzeba spełniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.