kombajn93 Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam posiadam unibike evolution z 2004r i chce wymienić napęd wymieniłem kasetę łańcuch lecz mam problem ze zdjęciem korby i mam prośbę czy ma ktoś może pożyczyć klucz na kwadrat jestem z Olsztyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Masz 2 opcje albo korba jest przykręcona imbusem 8mm albo nasadówka 14mm (musi być w maire cienka zeby weszła w ramie korby). imbus 8mm odrazu mowie ze te najtansze sie nie nadaja bo sie urkrecą przy zakrecanmiu korby. Jak odkrecisz sruby potrzeujesz sciagacza do korb. Mozesz go nabyć za ok 10zł w kazdym rowerowym, wydatek nie wielki a przydaje sie na przysość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.