BuyBike Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam, chciałem spytać czy w Łodzi jest pub dla rowerzystów? Coś takiego jak Iron Horse dla motocyklistów.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Oczywiście, że jest takie miejsce np. bar w arturówku "u parówy" miejsce w którym są organizowane różne maratony rowerowe, biegowe mieści się na ulicy Działka. Blisko Łodzi takim barem jest zapewne bar na Kalonce do którego zjeżdżają zawsze szosowcy po swoich rundach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walen Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Bar na Kalonce jest od jakiegoś roku nieczynny. Teraz tylko Parówa na Kaloryferze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dlaczego Parówa? Dla mnie to zawsze u Janka było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Nie wiem skąd się przyjęła ta nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.