Skocz do zawartości

[rama] Giant Reign czy może coś innego ?

rukahs96ogcjm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Po ponad rocznej zabawie z moim El nino ze stajni Accenta przyszła pora na zakup ramy amortyzowanej.

Do rzeczy:

Podoba mi się rama Giant Reign, nie tylko pod względem wizualnym, ale też dlatego że jest zachwalana na wielu forach i nie jest dość droga,

bo śledząc aukcje allegro zauważyłem że można ją mieć za ok 2000zł wraz z damperem foxa.

Pytanie:

Czy w tej cenie (do 2000) szukać czegoś innego czy pozostać przy Reignie ?

Jeśli Reign to który model najbardziej polecalibyście ?

Założę też temat w sekcji amortyzatory, ponieważ obecne 100mm jakoś nie pasuje do tego typu ramy :D

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam

Po ponad rocznej zabawie z moim El nino ze stajni Accenta przyszła pora na zakup ramy amortyzowanej.

Do rzeczy:

Podoba mi się rama Giant Reign, nie tylko pod względem wizualnym, ale też dlatego że jest zachwalana na wielu forach i nie jest dość droga,

bo śledząc aukcje allegro zauważyłem że można ją mieć za ok 2000zł wraz z damperem foxa.

Pytanie:

Czy w tej cenie (do 2000) szukać czegoś innego czy pozostać przy Reignie ?

Jeśli Reign to który model najbardziej polecalibyście ?

Założę też temat w sekcji amortyzatory, ponieważ obecne 100mm jakoś nie pasuje do tego typu ramy :D

Pozdrawiam

Po prawie miesiącu czasu... UP

Napisano

...pewnie w tym, że chyba każdy człowiek lubi i potrzebuje mieć jakiś wybór a do tego może się okazać, że alternatywa bardziej przypadnie do gustu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...