rukahs96ogcjm Napisano 29 Stycznia 2011 Napisano 29 Stycznia 2011 Witam Po ponad rocznej zabawie z moim El nino ze stajni Accenta przyszła pora na zakup ramy amortyzowanej. Do rzeczy: Podoba mi się rama Giant Reign, nie tylko pod względem wizualnym, ale też dlatego że jest zachwalana na wielu forach i nie jest dość droga, bo śledząc aukcje allegro zauważyłem że można ją mieć za ok 2000zł wraz z damperem foxa. Pytanie: Czy w tej cenie (do 2000) szukać czegoś innego czy pozostać przy Reignie ? Jeśli Reign to który model najbardziej polecalibyście ? Założę też temat w sekcji amortyzatory, ponieważ obecne 100mm jakoś nie pasuje do tego typu ramy Pozdrawiam
rukahs96ogcjm Napisano 2 Marca 2011 Autor Napisano 2 Marca 2011 Witam Po ponad rocznej zabawie z moim El nino ze stajni Accenta przyszła pora na zakup ramy amortyzowanej. Do rzeczy: Podoba mi się rama Giant Reign, nie tylko pod względem wizualnym, ale też dlatego że jest zachwalana na wielu forach i nie jest dość droga, bo śledząc aukcje allegro zauważyłem że można ją mieć za ok 2000zł wraz z damperem foxa. Pytanie: Czy w tej cenie (do 2000) szukać czegoś innego czy pozostać przy Reignie ? Jeśli Reign to który model najbardziej polecalibyście ? Założę też temat w sekcji amortyzatory, ponieważ obecne 100mm jakoś nie pasuje do tego typu ramy Pozdrawiam Po prawie miesiącu czasu... UP
senjiro Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Skoro zachwalana i Ci się podoba to w czym problem
tobo Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 ...pewnie w tym, że chyba każdy człowiek lubi i potrzebuje mieć jakiś wybór a do tego może się okazać, że alternatywa bardziej przypadnie do gustu
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Oczywiście rame reign 0 (2011) jak by była za 2000zł wziąłbym z 10 sztuk hehe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.