vanderer Napisano 29 Stycznia 2011 Napisano 29 Stycznia 2011 Włamanie do piwnicy Kellys axis czarny z żółtymi napisami NR 08153786
vanderer Napisano 15 Lutego 2011 Autor Napisano 15 Lutego 2011 Włamanie do piwnicy Kellys axis czarny z żółtymi napisami NR 08153786 Witam ponownie Na allegro znalazłem ogłoszenie o sprzedaży takiego samego kellysa ( nie twierdze że to mój ) Na mój email o Nr. ramy i wyposażenie nie odpisał ,zadzwoniłem ale powiedział ze jest w pracy i nie wie ale puści sms z informacją wieczorem. Oczywiscie nie nie napisał ,obecnie telefonów nie odbiera.Czy mogę coś z tym fantem zrobic?? (link do allegro mogę podać)
Ecia Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 Zgłosić na policję, i to jak najszybciej, zanim usunie aukcję lub sprzeda. I wymóc na nich (stojąc nad karkiem), żeby jeszcze przy tobie skontaktowali się z Allegro (nie popuszczaj, bo sami na 99% oleją sprawę). Zrób screeny z tej aukcji, żebyś w razie czego miał dowód, że aukcja była (i o którą chodzi). I screeny strony Allegro sprzedawcy (nie zaszkodzi też poscreenować jego innych przedmiotów - na wszelki wypadek).
winfor Napisano 16 Lutego 2011 Napisano 16 Lutego 2011 I koniecznie napisz tutaj jak skończyła się sprawa
Rekomendowane odpowiedzi