vanderer Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Włamanie do piwnicy Kellys axis czarny z żółtymi napisami NR 08153786 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanderer Napisano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Włamanie do piwnicy Kellys axis czarny z żółtymi napisami NR 08153786 Witam ponownie Na allegro znalazłem ogłoszenie o sprzedaży takiego samego kellysa ( nie twierdze że to mój ) Na mój email o Nr. ramy i wyposażenie nie odpisał ,zadzwoniłem ale powiedział ze jest w pracy i nie wie ale puści sms z informacją wieczorem. Oczywiscie nie nie napisał ,obecnie telefonów nie odbiera.Czy mogę coś z tym fantem zrobic?? (link do allegro mogę podać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Zgłosić na policję, i to jak najszybciej, zanim usunie aukcję lub sprzeda. I wymóc na nich (stojąc nad karkiem), żeby jeszcze przy tobie skontaktowali się z Allegro (nie popuszczaj, bo sami na 99% oleją sprawę). Zrób screeny z tej aukcji, żebyś w razie czego miał dowód, że aukcja była (i o którą chodzi). I screeny strony Allegro sprzedawcy (nie zaszkodzi też poscreenować jego innych przedmiotów - na wszelki wypadek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winfor Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 I koniecznie napisz tutaj jak skończyła się sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi