accentinferno Napisano 28 Stycznia 2011 Napisano 28 Stycznia 2011 Chciałbym prosić o wycene takiego zestawu kól: piasty: novatec d-142 disc szprychy+ nyple DT Champion black obręcze rodi FR disc koła są w idealnym stanie technicznym i bdb wizualnym są bardzo mocne przejechały 5000km bez centrowania i przednie jest idealnie proste a tylne ma leciutkie niewidoczne wręcz i w niczym nie przeszkadzające bicie. Całe koła są czarne, obręcze kapslowane, piasty na łożyskach maszynowych. każde koło posiada po 36 szprych. Chciałbym sprzedać te koła za które wraz z zaplataniem zapłaciłem 600zł, ale nie wiem jaką cene mniej więcej za nie zaproponować w tym stanie, więc pomóżcie proszę Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem to zapraszam na priv:) Pozdrawiam:) rozmiar kół 26 cali
accentinferno Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Napisano 28 Stycznia 2011 no ja też chciałem za nie ok 300 złociszy polskich:) alę chętnie usłysze inne propozycje:)
Earl Napisano 28 Stycznia 2011 Napisano 28 Stycznia 2011 A tak ze wścibskości, kiedy były zaplecione?
accentinferno Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Napisano 28 Stycznia 2011 przejechały 2 sezony czyli jakoś marzec 2009 no ludziska kto jeszcze ma jakieś zdanie na temat wyceny to niech pisze:)
zeflo Napisano 28 Stycznia 2011 Napisano 28 Stycznia 2011 Myślę tak samo jak Earl. Zalezy jeszcze w jakim są stanie, czy są bardzo poobijane.
accentinferno Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Napisano 29 Stycznia 2011 stan techniczny idealny a wizualny bdb pisałem to już wyżej:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.