bartekf500 Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Co prawda mamy jeszcze końcówkę stycznia, ale czy macie już jakieś plany na ten sezon? Dobieracie się w grupy? Macie jakieś ulubione miejsca,trasy, albo takie które chcecie zwiedzić (oczywiście rowerem).Jakie są w Zielonej Górze stowarzyszenia(kluby,imprezy)rowerowe do których można przynależeć. Przygodę z rowerem rozpocząłem jakoś trzy lata temu ale w tym roku chcę się zabrać do tego bardziej poważnie. Planuję zrobić ponad 10.000 km i szukam ludzi również zarażonych tą pasją do wspólnych wyjazdów w okolicach woj.Lubuskiego a na wakacje (urlop) może wyprawa dookoła polski? Piszcie o swoich planach i ewentualnych propozycjach. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam w klubie. Tu znajdziesz ludzi z "Zgora - Nsol Team" Poprzedni rok nie obfitował w znacząca ilość wspólnych wyjazdów, lecz mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Z chęcią zobaczę znów Ducha, Lorda, Kosę, Pioe, Andrewa, JarkaNS; poznam Jahirę i ProEvo; i wybiorę się na trasę po Przytoku, Bobrownikach, Dalkowskich i Zimnej, Solnikach i Cisowie, etc... Się rozmarzyłem Mój syn już duży - prawie 2 lata - więc może będą miał "dłuższy łańcuch" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 W miarę możliwości postaram się spełnić te marzenia hehehe. No bo towarzystwo się zawsze przyda Zawsze jestem otwarty na propozycje wspólnego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Świetnie w takim razie czekam do wiosny Na razie jestem na etapie zakupu nowego roweru, nie będę chwilowo inwestował w stary. Wiec sezon rozpoczynam najpóźniej od marca. Proszę o wpisywanie się ludzi z okolic Z-G / N-S chętnych do wspólnych wypadów ( wiek i płeć nie ma znaczenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.