DZIOMBEL Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Mam takie pytanko do was, czy zna ktoś może jakąkolwiek trase z Tychów do obojętnie jakiego miasteczka na Mazurach, np: Girzycko? Interesowała by mnie trasa bocznymi drogami, zeby nie głównymi. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomógłby mi zaplanować trase. Z góry dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Cześć, no niezłe wyzwanie Ja CI nie pomogę bo śmigam głównie po górach. Ale cieszy mnie, że w Tyszanach istnieje taki potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DZIOMBEL Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Pierwszy raz takie wyzwanie sobie dałem:)Trzeba mieć jakieś hobby. W rury nie mam sie z kim wybrać, ale w tamtym roku na pilsku jednak byłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Pierwszy raz takie wyzwanie sobie dałem:)Trzeba mieć jakieś hobby. W rury nie mam sie z kim wybrać, ale w tamtym roku na pilsku jednak byłem:) Jak to nie masz z kim w "rury" jechać Zapraszam do odwiedzenia i współtworzenia tematu Tyskiego: http://www.forumrowe...pady-w-beskidy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.