SilverXC Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Najlepszy film jaki do tej pory widziałem (a było ich trochę) http://vimeo.com/18989661 Jak było to przepraszam - szukałem i nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 28min -błoto!! a na deser śmierć maszyny za grubą kasę , Sceneria niesamowita, umiejętności....kozak film thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Mylę się, czy koleś w 14:03 Ma rebe bądź Revelation'a? Ja myślałem, że to nie są amorki do dirt jump'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Film widziałem już dawno, ale nie dało mi i musiałem oglądnąć jeszcze raz. Ujęcia są po prostu kosmiczne, w ogóle cały film miazga. Żaden Kranked czy któryś NWD nie jest lepszy od Life Cycles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Mylę się, czy koleś w 14:03 Ma rebe bądź Revelation'a? Ja myślałem, że to nie są amorki do dirt jump'u. Sam się nad tym zastanawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ujęcia genialne ale troche przydługawe przez co delikatna nuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nie minęło 2 dni a już usunęli z Vimeo... Mógłby to ktoś jeszcze raz wrzucić albo może jakiś link RS na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 O prawach autorskich kiedyś słyszałeś? Ja się dziwię, że ten filmik był tam tak długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A ma ktoś cracka do windowsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brooce Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Mylę się, czy koleś w 14:03 Ma rebe bądź Revelation'a? Ja myślałem, że to nie są amorki do dirt jump'u. Dlaczego nie? Lekki, miła praca, wytrzymalszy od amorków XC. Pewnie, że przeciętnego Kowalskiego mogą nie wytrzymać - ale jeśli ktoś jeździ na tyle dobrze, że nie popełnia wielkich błędów lub ma kase (lub RS za sponsora), to nie widze przeszkód. Kumpel na nim lata i bardzo zachwala, sam go chciałem kupić do 4crossu, ale już nigdzie nie mogłem dostać pod sztywną ośkę... A co do filmu - bardzo fajny, choć klimat ma trochę wymuszony, jakby sztucznie ukierunkowany na Seasons. Mnie osobiście nie ruszają opowieści o dziadku i życiu jako rzece, to mi się dość sztuczne wydawało. Poza tym (i jedną sceną) - miażdży suty Ale i tak wolę Seasons czy niektóre z serii Earthed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Mega produkcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Niestety, albo i na szczęście, ale na forum jest absolutny zakaz wymiany takich treści i rozpowszechniania piractwa. Posty z tego powodu zostały pokasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Life Cycles - tysiące gimnazjalistów zapragnęło roweru do DH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcell80 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witam! Kilka dni temu zupełnie przypadkiem natknąłem się na na trailer filmu "Life Cycles" no i szczęka mi opadła! Tak pięknie zrobionego "dzieła" o pasji do jazdy na rowerze to w zyciu nie widziałem! Tu jest link do trailera: http://www.lifecyclesfilm.com Polecam obejrzeć cały film ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Takie pytanie. Przegapiłem termin konkursu z pinkbike (przemontowanie fragmentów z Life Cycles) i w związku z tym linki z PB do nie obrobionych fragmentów zniknęły. Dysponuje ktoś takowymi? Chodzi mi konkretnie o kamerę 16mm i slow motion. Pozdrower, KD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalciu Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Moim skromnym zdaniem najlepszy jaki widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 nie jest aż taki och i ach początek jest ok im dalej tym gorzej miałem nadzieję na coś lepszego i przez wasze opinie szukałem go w full wersji 2 tygodnie i mnie ujął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.