Skocz do zawartości

[Film] Life Cycles (full version)

SilverXC

Rekomendowane odpowiedzi

Mylę się, czy koleś w 14:03 Ma rebe bądź Revelation'a? Ja myślałem, że to nie są amorki do dirt jump'u.

Dlaczego nie? Lekki, miła praca, wytrzymalszy od amorków XC. Pewnie, że przeciętnego Kowalskiego mogą nie wytrzymać - ale jeśli ktoś jeździ na tyle dobrze, że nie popełnia wielkich błędów lub ma kase (lub RS za sponsora), to nie widze przeszkód. Kumpel na nim lata i bardzo zachwala, sam go chciałem kupić do 4crossu, ale już nigdzie nie mogłem dostać pod sztywną ośkę...

A co do filmu - bardzo fajny, choć klimat ma trochę wymuszony, jakby sztucznie ukierunkowany na Seasons. Mnie osobiście nie ruszają opowieści o dziadku i życiu jako rzece, to mi się dość sztuczne wydawało. Poza tym (i jedną sceną) - miażdży suty :)

Ale i tak wolę Seasons czy niektóre z serii Earthed

• 1 miesiąc temu...

Takie pytanie. Przegapiłem termin konkursu z pinkbike (przemontowanie fragmentów z Life Cycles) i w związku z tym linki z PB do nie obrobionych fragmentów zniknęły. Dysponuje ktoś takowymi? Chodzi mi konkretnie o kamerę 16mm i slow motion.

Pozdrower,

KD

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...