Sonix Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam. Przedstawiam filmik z naszymi chłopakami. Mimo że to nie mój styl jazdy to i tak super że mamy takich krejzoli KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumen Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Oglądałem już wczoraj chłopaki naprawdę nieźle szaleją a sam film bije na łeb nie jedną zagramaniczną produkcję Szkoda że tylko 30min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Banda wyczesanych kolesi z Was!!!.... Bosze jak ja Wam zazdroszczę Sam film to majstersztyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 bardzo dobrze się ogląda primo produkcja, fakt że krótka ale nie ustępuje takim fimą jak Roam, NWD czy Follow Me. Szacun... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Super film, oby więcej takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Mi tam się najbardziej podoba wyciąganie roweru z malucha:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Film oglądałem, rewelacja. Nie wiem, czy lepsze są wcześniejsze części, podobają mi się tak samo aczkolwiek 3 ma to w sobie "coś" . senjiro, nieprawda, szkoda samochodu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Film zacny! Świetny motyw, jak gość na zawodach traci korbę. Super ujęcie jazdy wzdłóż rzeki (widok z góry). Tylko jedno mnie zastanawia. Co to są tytułowi "chłopacy". LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterForce5 Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 bardzo dobrze się ogląda primo produkcja, fakt że krótka ale nie ustępuje takim fimą jak Roam, NWD czy Follow Me. Szacun... No bez przesady, podajesz prawdziwe perły z filmów MTB, a takim nasz rodzimy Unlimited ustępuje pola. Z drugiej strony zachód robi takie filmy od bardzo dawna i mają już duże doświadczenie. Może następnym razem będzie lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Mi osobiście film oglądało się lepiej niż np. NWD. Fajnie, że w Polsce się takie produkcje kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dobra produkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruferzyk Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Pewnie większość z was widziała ten film, ale jak dla mnie jest genialnie zrobiony, szczególnie downhill po rzece, the best. Pzdr film napisałem post i zapomniałem dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedy95 Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/82528-film-unlimited3/ Przed dodaniem nowego tematu mogłeś sprawdzić czy nie ma już takiego. Film rzeczywiście świetny .. kilka razy się oglądało już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 film rewelka......... tak sobie myślę ile razy musieli powtarzać te tricki żeby tak pięknie wyszło:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soviec Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Zaje, za######iście. Lepszego filmu nie widziałem, kto kocha rowery powinien to oglądnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Biję pokłony i idę na rower... moment, jest północ Więc tylko biję pokłony i replay! ŚWIETNY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No bomba po prostu! Aż się chce na rowerek myknąć mimo złej aury.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Połączyłem oba tematy Filmik rzeczywiście genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizBass1 Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Nice work guys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.