Skocz do zawartości

[Film] Unlimited3

Sonix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Przedstawiam filmik z naszymi chłopakami. Mimo że to nie mój styl jazdy to i tak super że mamy takich krejzoli KLIK

Napisano

Oglądałem już wczoraj chłopaki naprawdę nieźle szaleją a sam film bije na łeb nie jedną zagramaniczną produkcję :) Szkoda że tylko 30min.

Napisano

bardzo dobrze się ogląda :) primo produkcja, fakt że krótka ale nie ustępuje takim fimą jak Roam, NWD czy Follow Me. Szacun...

• 3 tygodnie później...
Napisano

Film oglądałem, rewelacja. Nie wiem, czy lepsze są wcześniejsze części, podobają mi się tak samo aczkolwiek 3 ma to w sobie "coś" :). senjiro, nieprawda, szkoda samochodu :(.

Napisano

Film zacny! :thumbsup:

Świetny motyw, jak gość na zawodach traci korbę. Super ujęcie jazdy wzdłóż rzeki (widok z góry).

Tylko jedno mnie zastanawia. Co to są tytułowi "chłopacy". LOL

Napisano
bardzo dobrze się ogląda primo produkcja, fakt że krótka ale nie ustępuje takim fimą jak Roam, NWD czy Follow Me. Szacun...

No bez przesady, podajesz prawdziwe perły z filmów MTB, a takim nasz rodzimy Unlimited ustępuje pola.

Z drugiej strony zachód robi takie filmy od bardzo dawna i mają już duże doświadczenie.

Może następnym razem będzie lepiej...

• 4 miesiące temu...
Napisano

Pewnie większość z was widziała ten film, ale jak dla mnie jest genialnie zrobiony, szczególnie downhill po rzece, the best. Pzdr

film

napisałem post i zapomniałem dodać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...