rauf Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Są nowe koła. Bikestacja dała dość dobrą cenę więc wziąłem u nich mimo złej opini o zaplataniu. Upomniałem się o zadbanie o solidną robotę. Czy zadziałało - zobaczymy Gdybym miał wziąć ponownie koła w BS (sugerując się podobnie ceną) to chyba bym poprosił o wysłanie w częściach...przypuszczalnie w domu zrobisz to podobnie. Generalnie, po zakupie warto dać to komuś z głową do poskładania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolat Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Zgadzam się z przedmówcami co do jakości składania kół przez Bikestacje. Kiedy otrzymałem swoje szprychy były luźne i koła nie nadawały się do jazdy, musiałem udać się z nimi do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jesli z kołami +2kg udało ci się zejść już na 9.7kg, to naprawdę szacun Rowerek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacholski Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Przecież kolega ma koła ważące 1553 g. o.O... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy35 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Chcialem spytac ile masz wzrostu, dzis sie przymierzalem w sklepie do 18 i 20 cali i przy moim wzroscie jakby 18 bardziej pasowala ale w sklepie proponowali 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi