Skocz do zawartości
  • 0

ktorego roweru nie polecacie

Gość niezdecydowany

Pytanie

Gość niezdecydowany
Napisano

Kupujac rower w przedziale 3000 -4000 tys, ktorego nie polecacie poniewaz placimy za marke a nieza jakosc.

Cannondale

Scott

Trek

Specialized

Chodzi mi o rower gorski hardtail. Moze ktos poleci co wybrac (konkretny model). Mam 186 cm 87 kilo. Jazda 70% asfalt reszta bezdroza. A co sadzicie o 29ers?

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Akurat w tych 4 markach płacisz za napis na ramie, no może najmniej u scotta, jeszcze jakies unormowane te ceny ma

za 4 tys to poszukaj na allegro, duzo fajnych okazji jest, jest teraz trek 8000 z 2010 za 4000 kup teraz, ale rozmiar 17 cali :(

Napisano

Akurat za markami które podałeś idzie cena, ale też jakość. Jeśli jednak zależy Ci mniej znanych i dobrych roweruch to rozważ zakup: Authora, Meridy, Krossa, Kellysa. Co do rowerków 29er to na pewno fajne i przyszłościowe rozwiązanie, ale wybór części póki co jest dość znacznie ograniczony, więc najlepiej pozostać przy 26". 4000tyś zł to taka trochę zdradliwa kwota bo za to można już kupić bardzo dobry rowerek na alumionowej ramie, jednak perspektywa słabego osprzętowo carbona zaczyna już być kusząca. Jeśli chcesz znać moje zdanie to wziąłbym tego Cube`a - http://www.skiteam.pl/rower/Cube/ltd-team-hs33/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...