Mod Team sznib Napisano 24 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Chciałbym trochę gramów zrzucić na kokpicie, obecnie mam mostek NS Moto (250g) i kierownicę NS X-up (320g), średnica 25,4. Mam też kierownicę Giant A5 śr. 31,8, 302g, więc tutaj dużo mniej nie będzie, ale myślałem żeby dokupić do niej mostek Truvativ XR ważący 150g, taki: http://allegro.pl/nowe-truvativ-xr-75-5-31-8-xc-mtb-enduro-wys-0-i1410707913.html co by dało razem 118g mniej i przejście na większą średnicę. Z tego co czytałem sporo osób chwali te mostki, ale pytanie; czy wytrzyma jazdę enduro, w tym okazyjne zjazdy po schodach w mieście czy skoki z murków do 1m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam. Posiadam ten mostek i przeżył już wiele polskich tras w tym w górach więc jeśli chodzi o mnie to będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Jeździłem przez pewien okres czasu na tym mostku, co prawda nie enduro a freeride. Wytrzymał bez problemu, dosyć twarda sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ja też go używam, i mimo tego że waże 100 kg i jeżdzę w enduro wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedzi . Moglibyście mi jeszcze napisać ile wynosi jego wysokość, tzn. ile siedzi na sterówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 37mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.