senjiro Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Poddaje się. W sumie fiatów też jeździ więcej niż mercedesów Więc pewnie macie racje. Ale te rowery jeżdżą inaczej. Ja chce sobie kupić taki rower http://rowerowysklep...0-o_l_1572.html Zostawię ramę, widelec, siodło, sztyce, kierownice i mostek, a osprzęt wrzucę ze starego roweru (nomen omen Kellysa Mobstera 04 czy 05 ) Rowerek fajny, ale za tyle bym go w takim celu jak napisałeś nie kupił. Lepiej wziąć jakiś niski model Speca dla samej ramy, a za resztę kasy kupić dobrego amorka. Same części z tego Scotta może i spokojnie sprzedaż na allegro jako nowe, ale obawiam się że możesz nie wyjść na swoje;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi24 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ten rower, to właśnie najniższy model Specialized Stumjumper HT aluminiowy. Czyli ma najlepszą Specową ramę alu (prawie się nie różni od S-Works alu M5). Drugie rozwiązanie, to jeszcze myślalem nad carbonową, jest w fajnej cenie S-Works HT carbon 2007 na V-B. Plus do tego jakiś fox też na vb i stare graty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 faktycznie źle spojrzałem, ale zgodzę się z Tobą że mając 6000zł to lepiej celować już w jakiegoś carbona osobno lub na niskim osprzęcie skoro i tak chcesz się go pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ten rower, to właśnie najniższy model Specialized Stumjumper HT aluminiowy. Czyli ma najlepszą Specową ramę alu (prawie się nie różni od S-Works alu M5). Co to znaczy prawie się nie różni, jeśli nie brać pod uwagę koloru, to jest ta sama rama. Niestety Spec przyoszczędził na rozmiarach, co utrudnia dobranie idealnej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati2 Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Witam, Nie było mnie parę dni ale czytałem Wasze posty... Kiedy to piszę to patrzę na mojego nowiutkiego Cuba LTD team http://allegro.pl/rower-cube-ltd-team-rx-2010-wysylka-gratis-i1421263450.html Przejechałem się póki co tylko od tramwaju do siebie do domu czyli jakieś 500m ale powiem że to cudo Pierwszy raz mam amorek powietrzny i to jest zupełnie co innego od sprężyny...bajka. Rower prezentuję się świetnie, wszytko pracuję tak jak powinno. Dziękuję Wam wszystkim za pomoc, radę i ciekawą dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jaką ramę wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati2 Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 EDIT: nie tu miałem odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.