852emil Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam, Zdecydowałem się na zakup korby Octane One St ( http://allegro.pl/nowa-korba-octane-st-i1416612095.html#gallery ) , ale wszystko chcę załatwić przez internet i nie wiem jaką długość ośki suportu potrzeba żeby móc ją zamontować. Nie wiem czy to nie oczywiste ale Mufa oczywiście 68mm . A ośka do tej korby to nie będzie 113mm ?? To tylko teoria. Oby szybko bo na allegro 68x113 jest suport za 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Jeśli nie masz napinacza to powinno wystarczyć. Ja jeździłem bez napinacza (korba na kwadrat) na ośce 120, i starczyło wtedy spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
852emil Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ok, dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.