xolo11 Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam! Mam hample magura louise i moje pytanie jest nieco dziwne, bo może ktoś wprowadził mnie w błąd i dla upewnienia pytam: Czy jeśli wyjmowałem wężyk z zacisków i z zacisków mi wypłynął cały olej, to czy muszę ten olej dolać przed zamontowaniem wężyków czy na przykład ten olej dojdzie w cały system hamulcowy i będzie ok przy normalnym zalewaniu układu, po prostu czy olej dojdzie do tłoków i będzie wszystko normalnie funkcjonować?Na pewno nie będziecie mieli problemu z odpowiedzią(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dogwill Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A dużo się go wylało?Jeśli tak to konieczne jest uzupełnienie.Tylko później znowu trzeba odpowietrzyć, więc błędne kółko.Jeśli się nie znasz to daj do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 zalej cały od początku jeśli potrafisz to samemu jak nie to serwis około 60zł zechce za ten zabieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 NIewiem jaki masz model Louise ale tu masz do troche zabytkowego moze ci coś pomoze http://coogee.republika.pl/louise.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.