Skocz do zawartości

Corratec Wprld Cup XT (2010)

kolcz

Rekomendowane odpowiedzi

Te ramy są mega piękne i sztywne, ale ze względu na swój kształt znacznie cięższe od klasycznych ram aluminiowych. 1800 gram byłoby bardzo dobrym wynikiem. Pytanie z innej beczki, bo słyszałem że potrafi to być problemem, czy pedałując nie szorujesz nogami o górne rurki?

Rama na pewno nie należy do najlżejszych, ale dla mnie to nie jest najważniejsze :) co do szorowania kolanami o górne rurki to uważam że jest to nie możliwe. Zrobiłem już na nim troche kilometrów, i nigdy ani razu nawet nie otarłem kolanem o rurki. :)

• 1 miesiąc temu...

Witam

Mam do sprzedania rower Corratec super bow xt. Kupiłem go w paździrniku 2010 roku, nie brał udziału w żadnym maratonie, w zime nie był eksploatowany intesywnie, stan idealny. Sprzedaje go ponieważ powstały nie oczekiwane wydatki :/ w urządzaniu mieszkania. Zdjęcia są do obejżenia w "garażu" bądź na moim profilu, jakieś dodatkowe foty mogę przesłać w każdej chwili na meila. Czekam na interesujące propozycje od zainteresowanych kupnem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...