kolcz Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nazwa: Corratec Wprld Cup XT (2010) Data dodania: 23 styczeń 2011 - 16:06 Właściciel: kolcz Krótki opis: Nie podano Zobacz: Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Rama kupiona w Polsce, czy sprowadzona przez ebaya? Jaka jest realna waga ramy w tym rozmiarze? Super rower, bardzo oryginalny na polskich ścieżkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcz Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Hej Cały rower kupiłem w polsce w całości:) Co do wagi ramy nie powiem Ci wiecej niż na pozostałych forach, bo osobiście jej nie ważyłem, ale waga oscyluje w granicach 1800 g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Piękny:) Kocham te ramy~!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 gdzie kupowales rower ? bo w eurobiku nie widze takiego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcz286 Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam Rower był kupowany za pośrednictwem jednego ze sklepów w Warszawie z eurobiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Te ramy są mega piękne i sztywne, ale ze względu na swój kształt znacznie cięższe od klasycznych ram aluminiowych. 1800 gram byłoby bardzo dobrym wynikiem. Pytanie z innej beczki, bo słyszałem że potrafi to być problemem, czy pedałując nie szorujesz nogami o górne rurki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Cudo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcz286 Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Rama na pewno nie należy do najlżejszych, ale dla mnie to nie jest najważniejsze co do szorowania kolanami o górne rurki to uważam że jest to nie możliwe. Zrobiłem już na nim troche kilometrów, i nigdy ani razu nawet nie otarłem kolanem o rurki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcz Napisano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam Mam do sprzedania rower Corratec super bow xt. Kupiłem go w paździrniku 2010 roku, nie brał udziału w żadnym maratonie, w zime nie był eksploatowany intesywnie, stan idealny. Sprzedaje go ponieważ powstały nie oczekiwane wydatki :/ w urządzaniu mieszkania. Zdjęcia są do obejżenia w "garażu" bądź na moim profilu, jakieś dodatkowe foty mogę przesłać w każdej chwili na meila. Czekam na interesujące propozycje od zainteresowanych kupnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.