Nudziarz Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam Jezdze XC, Enduro za duzo wypadkow juz bylo i mam tego dosc. Chce kupic w miare dobre ochraniacze nowe badz uzywane do okolo 120zl. Nie wiem jakie ochraniace nie beda obcierac skory i nie beda meczyc moich nog pocic sie zbytnio itp. Dartmoor S-Guard chyba nie spelnia moich oczkiwan bo przy mocniejszym wypadku chyba i tak rozwali mi piszczel. Kusi mnie cena i wygoda tych Dartmoorow. Przepraszam, ze pisze bez pl znakow, ale komputer ich nie ma. Co byscie polecili?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaude Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ja bym polecił głównie SixSixOne(poza tym jeszcze Fox i UfoPlast), gdyż firma mówi sama za siebie-wysoka jakość i ochrona. Jednak trzeba wydać stosunkowo trochę więcej. Na Przykład: 1. SixSixOne Veggie Shin na piszczele, taniej 135 zł ale mniejsza ochrona: http://www.hadronsport.com/index.php?main_page=product_info&cPath=37_117&products_id=3197 2. FOX Ventilator Guards, dobry stosunek cena jakość 129 zł: http://www.hadronsport.com/index.php?main_page=product_info&cPath=37_117&products_id=616 3. jednak osobiście dołożyłbym 80 zł i kupił te: SixSixOne Race Knee/Shin http://www.hadronsport.com/index.php?main_page=product_info&cPath=37_117&products_id=1260 Wiadomo, że nie ma idealnych ochraniaczy takich, które nie będą odczuwalne po czasie dlatego ich dobór jest bardzo ważny. Miłego wybierania i korzystania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynamon Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Mam do sprzedania 661. Są lekkie, dość przewiewne, i wygodne. Używałem ich w górach ale zakładałem tylko do zjazdów. Podjazdy ciężko się robi w jakichkolwiek ochraniaczach. >> zdjęcia << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nudziarz Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A ktore mogly by byc lepsze nie do zjazdow XC glownie. Wykonane z gabki (neopren)czy twardy plastik? Bo Dartmoory mnie bardzo kusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 KRK Marou. Jeśli masz jakieś pytania to wal na PW, rzadko tu zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 W xc nikt nie jeździ w ochraniaczach, przeszkadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi1 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam Jezdze XC, Enduro za duzo wypadkow juz bylo i mam tego dosc. Chce kupic w miare dobre ochraniacze nowe badz uzywane do okolo 120zl. Nie wiem jakie ochraniace nie beda obcierac skory i nie beda meczyc moich nog pocic sie zbytnio itp. Dartmoor S-Guard chyba nie spelnia moich oczkiwan bo przy mocniejszym wypadku chyba i tak rozwali mi piszczel. Kusi mnie cena i wygoda tych Dartmoorow. Przepraszam, ze pisze bez pl znakow, ale komputer ich nie ma. Co byscie polecili?? cześć, zapytaj tutaj , w tej cenie były ochraniacze troy lee designs- wyprzedaż pozdr Robi Witam Jezdze XC, Enduro za duzo wypadkow juz bylo i mam tego dosc. Chce kupic w miare dobre ochraniacze nowe badz uzywane do okolo 120zl. Nie wiem jakie ochraniace nie beda obcierac skory i nie beda meczyc moich nog pocic sie zbytnio itp. Dartmoor S-Guard chyba nie spelnia moich oczkiwan bo przy mocniejszym wypadku chyba i tak rozwali mi piszczel. Kusi mnie cena i wygoda tych Dartmoorow. Przepraszam, ze pisze bez pl znakow, ale komputer ich nie ma. Co byscie polecili?? coś nie zadziałał odnośnik zadzwoń na ten numer do gościa w godzinach pracy kom: +48 506496101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.