vaude Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam! Zainteresowało mnie malowanie tej ramy Trek-a, a konkretnie jej elementy( czarne znaczki) takie jakby kopnięte gwiazdki. Jak myślicie, stworzyli te znaczki, gdyż o nie mi chodzi, od tak żeby były czy to konkretnie przemyślane wzór oznaczający coś konkretnego? jak myślicie? chciałbym je nawet gdzieś wykorzystać ale po przeszukaniu sieci nic nie znalazłem więc wydrukowanie jako naklejki nie możliwe. Chyba, że jakiś grafik dałby rade to stworzyć? i mi wysłać? Pozdrower. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Kto wie co artysta miał na myśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalczak Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Wg. mnie to "pepitka" deseń spotykany na ciuchach i dodatkach szczególnie tych retro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Idąc z tym zdjęciem do jakiejś agencji reklamowej prawdopodobnie odtworzą Ci ten wzór z tego zdjęcia i stworzą grafikę do zrobienia naklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Coś marnie szukałeś, w którymś ze starszych Windowsów był taki wzór jako tapeta Ewentualnie możesz też poszukać pod angielską nazwą "houndstooth" ("psi ząb"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynamon Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Podstawowe umiejętności w programie Corel i samemu można bez problemu to zrobić w 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruferzyk Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 klik Mam nadzieje że się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaude Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 dzięki za wszystkie odp. i ruferzyk bravo! o to mi chodziło dzięki! Teraz jak sprawdzam to wzór faktycznie stosowany w modzie i myślę, że bez waszej pomocy to mógłbym szukać i szukać i bym nie znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.