Skocz do zawartości

[rower] do crossu który był by lepszy z tej listy?

yakuza916

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Stoję przed zakupem roweru a jako iż na tym się nie znam proszę was o pomoc w wyborze.

Mam około 186cm wzrostu i 86kg. Rower będzie mi służył do dojazdów do pracy(chodnik,asfalt) około 5km w jedna stronę i czasami w weekend wypad na utwardzona ścieżkę do lasu, szosa. Sam trochę przeglądałem forum, internet i znalazłem oto takie rowerki, który był by najlepszy dla mnie do moich zastosowań tak aby rower starczył mi na długie lata. Proszę o pomoc

Pozdrawiam

1

Kross Evado 1.2 2011 1 511.67 zł

2

Unibike Zethos 2010 1 762.18 zł

3

Unibike Viper Gts 2010 1 393.18 zł

4

Kellys Saphix green 2011 1 699.00 zł

5

Cube / Ltd Cls Pro 2199,00 PLN

Napisano

Do tego do czego chcesz używać roweru to każdy z tych będzie odpowiedni, rower crossowy jeśli nie ma być to rower na ekspedycje to nie musi być na wysokim poziomie. Osprzętowo zdecydowanie najlepiej wypada: unibike zethos.

ode mnie osobiście (zawsze polecam ten rower jeśli chodzi o cross'a) to :

http://allegro.pl/nowy-rower-trekkingowy-author-stratos-cross-2010-i1388880667.html

pozdrawiam

Napisano

Dziękuje za pomoc byłem na 80% przekonany :rolleyes: ze polecicie mi Unibike Zethos. Tylko gdzie go kupić ? Z linku z mojego posta do sklepu nie ma go tam od ręki. Jeśli bym go nie ustrzelił to czy Unibike Viper był by dobrym wyborem (już wiem ze każdy z tych, których podałem by się nadawał). I jeszcze jedno pytanko czy przy moim wzroście 186cm powinienem brać ramę 21" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...