Gość JGa Napisano 22 Stycznia 2011 Napisano 22 Stycznia 2011 cześć, szukam sztycy do swojego siodła (ritchey wcs carbon) siodło to ma nietypowe pręty, spłaszczone po bokach o zmiennej średnicy (pręt góra/dół 7mm. pręt bok/bok 8mm.) pasują do niego sztyce ritcheya i to też nie wszystkie, ja osobiście jeździłem na nim na sztycy pro xcr carbon i było na styk, teraz zmieniłem ramę i mam inna średnice. Chętnie zakupiłbym ponownie sztyce pro xcr carbon ale jest droga i chyba chciałbym coś innego, rozglądałem się za ritchey superlogic, cene bym przełknął ale lekka też nie jest. Czy istnieje lekka sztyca z offsetem o średnicy 30.9 z jarzmem które będzie trzymało sztyce od góry?
ukaniex Napisano 22 Stycznia 2011 Napisano 22 Stycznia 2011 Może Thomson Elite? Jest ponad 100zł tańszy od PRO.
Gość JGa Napisano 22 Stycznia 2011 Napisano 22 Stycznia 2011 jarzmo bardzo dobrze nadawałoby się do prętów siodła lecz preferuje sztyce karbonowe i jednak chciałbym coś lżejszego, tzn. thomsona można spokojnie tuningować pod względem wagowym ale wtedy wyjdzie cena w okolicach pro xcr-a
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.