Skocz do zawartości
  • 0

SPECIALIZED S-WORKS (2010)

pomirot

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Rama jest opisana dokładnie specyfikacji roweru. Jeśli masz na myśli cały rower, to S-WORKS nie występuję jako rower gotowy. Kompletny, sklepowy model nazywa się Stumpjumper i jest w zupełnie innym malowaniu (m.in.). W S-WORKS wszystko się składa wg indywidualnych potrzeb i możliwości.

Rama jest opisana dokładnie specyfikacji roweru. Jeśli masz na myśli cały rower, to S-WORKS nie występuję jako rower gotowy. Kompletny, sklepowy model nazywa się Stumpjumper i jest w zupełnie innym malowaniu (m.in.). W S-WORKS wszystko się składa wg indywidualnych potrzeb i możliwości.

Tak, właśnie o to mi chodziło, fajnie gdyby w tytule stało czy to: Epic, Stump czy jakiś FSR. Peace :icon_cool:

Oczywiście, że Spec od lat sprzedaje S-worksy w gotowych zestawach.

Na pewno można zindywidualizować wersje ale S-works to nie tylko rama ale zazwyczaj korby, kiera , siodło, amor,sztyca...plus koła Roval....

np:

http://www.specialized.com/pl/pl/bc/SBCProduct.jsp?spid=52838&scid=1000&scname=Rowery+g%C3%B3rskie

Twój rower to składak czy też formułując piekniej Custom :)

Oczywiście, że Spec od lat sprzedaje S-worksy w gotowych zestawach.

Na pewno można zindywidualizować wersje ale S-works to nie tylko rama ale zazwyczaj korby, kiera , siodło, amor,sztyca...plus koła Roval....

np:

http://www.specialized.com/pl/pl/bc/SBCProduct.jsp?spid=52838&scid=1000&scname=Rowery+g%C3%B3rskie

Twój rower to składak czy też formułując piekniej Custom :)

Człowiek to się całe życie uczy :) Mój jest składakiem w czystej formie, czyli wszystko zaczęło się od ramy. Kilka elementów miałem ze starego roweru, tzn. amor, przerzutka tył i stery. Reszta już była dobierana do ramy. Ze względu na amor, a w zasadzie długość rury sterowej (cięta) musiałem wybrać model '09. W ramie z '10 główka jest sporo dłuższa i nie było za co złapać rury sterowej. Szkoda, bo rama z 2010 jest ciekawsza, a różnica w cenie nie była aż taka duża, zdaje się, że koło 400zł. Ten z linka jest technicznie piękny, jednak cena trochę zabija. Dlatego też wolałem składać, wychodzi sporo taniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...