pomirot Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Nazwa: SPECIALIZED S-WORKS (2010) Data dodania: 24 maj 2010 - 17:30 Właściciel: pomirot Krótki opis: AKTUALNA FOTKA ZE ZMIANAMI WKRÓTCE. Zobacz: Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nice Nie zaszkodzi też doprecyzować który to model, Spec tego trochę narobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Rama jest opisana dokładnie specyfikacji roweru. Jeśli masz na myśli cały rower, to S-WORKS nie występuję jako rower gotowy. Kompletny, sklepowy model nazywa się Stumpjumper i jest w zupełnie innym malowaniu (m.in.). W S-WORKS wszystko się składa wg indywidualnych potrzeb i możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Rama jest opisana dokładnie specyfikacji roweru. Jeśli masz na myśli cały rower, to S-WORKS nie występuję jako rower gotowy. Kompletny, sklepowy model nazywa się Stumpjumper i jest w zupełnie innym malowaniu (m.in.). W S-WORKS wszystko się składa wg indywidualnych potrzeb i możliwości. Tak, właśnie o to mi chodziło, fajnie gdyby w tytule stało czy to: Epic, Stump czy jakiś FSR. Peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Oczywiście, że Spec od lat sprzedaje S-worksy w gotowych zestawach. Na pewno można zindywidualizować wersje ale S-works to nie tylko rama ale zazwyczaj korby, kiera , siodło, amor,sztyca...plus koła Roval.... np: http://www.specialized.com/pl/pl/bc/SBCProduct.jsp?spid=52838&scid=1000&scname=Rowery+g%C3%B3rskie Twój rower to składak czy też formułując piekniej Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Oczywiście, że Spec od lat sprzedaje S-worksy w gotowych zestawach. Na pewno można zindywidualizować wersje ale S-works to nie tylko rama ale zazwyczaj korby, kiera , siodło, amor,sztyca...plus koła Roval.... np: http://www.specialized.com/pl/pl/bc/SBCProduct.jsp?spid=52838&scid=1000&scname=Rowery+g%C3%B3rskie Twój rower to składak czy też formułując piekniej Custom Człowiek to się całe życie uczy Mój jest składakiem w czystej formie, czyli wszystko zaczęło się od ramy. Kilka elementów miałem ze starego roweru, tzn. amor, przerzutka tył i stery. Reszta już była dobierana do ramy. Ze względu na amor, a w zasadzie długość rury sterowej (cięta) musiałem wybrać model '09. W ramie z '10 główka jest sporo dłuższa i nie było za co złapać rury sterowej. Szkoda, bo rama z 2010 jest ciekawsza, a różnica w cenie nie była aż taka duża, zdaje się, że koło 400zł. Ten z linka jest technicznie piękny, jednak cena trochę zabija. Dlatego też wolałem składać, wychodzi sporo taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjotka Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Jaki to rozmiar ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
pomirot
Nazwa: SPECIALIZED S-WORKS (2010)
Data dodania: 24 maj 2010 - 17:30
Właściciel: pomirot
Krótki opis: AKTUALNA FOTKA ZE ZMIANAMI WKRÓTCE.
Zobacz: Zobacz rower
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.