Rob Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam, Mam rower Gary Fisher Marlin z 2004r. Obecnie mam korbe Shimano Fc-M340 na kwadrat i chcialbym ja wymienic na lepsza w granicach 300zl. Czy FC-M590 bedzie pasowac do mojej ramy? Czy musze do niej kupic nowy suport, jesli tak to jaki(dobry)? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 21 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Ten symbol to http://www.synkros.pl/product-pol-1806-Mechanizm-Korbowy-Shimano-Deore-FC-M590-175mm-czarny.html Jak widac jest to dużo nowsza konstrukcja niż ta którą miałeś do tej pory (oś na kwadrat) Ten mechanizm korbowy Deore FC-M590 został wyposażony w sprawdzony w zawodniczej grupie XTR, system zintegrowanej osi suportu . suport: gwint angielski BSA w zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AuthorVision Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Osobiścię proponuję Ci wymianę na nową lub używaną korbę slx'a. Zakupiłem ją ostatnio, i zyskasz na masie i na jakości. Szczególnie na jakości w porównaniu do tego co miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubercik Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 czytałem że FC-M590 to bardzo wytrzymała korba i opłaca się za taką cene ją kupić. W najbliższym czasie też dokonam tego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.